Celeb

Kikészítette a szakítás: lemondta az X-Faktort Csobot Adél

FF

Létrehozva: 2013.11.08.

Hiába próbálta megmenteni kapcsolatát Csobot Adél és Istenes Bence, igyekezetük kudarcot vallott. A pár már külön is költözött, ami a jelek szerint Adélt viselte meg jobban. A héten már nem vezetik együtt az After X adását sem, kérdés, hogy késôbb képesek lesznek-e közösen dolgozni a stúdióban.

Istenes Bence és Csobot Adél szakított, majd újra egymásra talált – adta hírül néhány napja a Bors.

Akkor még arról számoltunk be, hogy válságba jutott a sztárpár kapcsolata, mára azonban kiderült,végérvényesen különváltak az énekesnő és a műsorvezető útjai.
A szakítás nem csak a magánéletükre hat ki. Az RTL Klubban már nyílt titok, hogy ezen a héten sem a szombati, sem a vasárnapi After X-ben nem szerepel Adél, helyét a Spirit zenekarból megismert, és már műsorvezetőként is kipróbált Lőkös Kinga veszi át.

Úgy tűnik, az egykori szerelmesek jelenleg olyan érzelmi állapotban vannak, hogy nem képesek egymás mellett állni a stúdióban, és mivel Bence az élő show műsorvezetője, kézenfekvő volt, hogy Adél hagyja ki az e heti szereplést. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a későbbiekben dolgoznak-e majd együtt, az­az Adél visszatér-e a show-ba.

A pár a csütörtök esti Fókuszban nyilatkozott zátonyra futott kapcsolatáról. Úgy tűnik, kettejük közül Adél még nem zárta le magában a szerelmüket.

– Egy biztos: én szeretem Bencét. Ezt bátran vállalom, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Ennek ellenére nem volt elég időnk egymásra – magyarázta az egykori x-faktoros lány.

– Elhidegültünk Adéllal. Alig tudtunk találkozni. Ha hazaértem délután, és volt két órám, elaludtam. Persze megértem… Ez abszolút nem egy kaland volt, hanem egy szerelem. Ott tartunk most, hogy szétköltöztünk – vallott Bence is kapcsolatuk kudarcáról a műsor kamerája előtt.

– Nehéz úgy együtt szerepelni, hogy a párod áll melletted. Mármint a volt párod… Bocsánat, igen, igen, Bence ott állt mellettem – vallott tegnap este a Fókuszban a közös műsorvezetés nehézségeiről Adél. – Amióta ez a kapcsolat ilyenné alakult, nyilván nehéz nem észrevenni, hogy nem olyan jól működik, mint régen – tette hozzá szomorúan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek