Celeb

Jennifer Lopez heti négy szexet akart

Bors

2013. november 24. vasárnap 09:00

Bár korábban felröppentek hírek arról, hogy Andy Vajna házassági szerződést kíván kötni ifjú arájával, ám a feleknek az ezzel kapcsolatos titkokat végül sikerült megőrizniük. A sztárvilágban akad példa igen szigorú megállapodásra, de arra is, hogy a jegyesek úgy gondolják, az esküvő előtt ez nem volna méltó a szerelmükhöz.

A közvélemény elsősorban a világhírű színészek és zenészek házassági szerződéséről szerez tudomást – vagy úgy, hogy annak meglétét maguk az érdekeltek hozzák nyilvánosságra, vagy egy-egy csúnya válás során a pletykalapok számolnak be a legkülönösebb részletekről is.

A hollywoodi gyakorlat szerint nem csupán a vagyon megosztásáról, de egyéb különös feltételekről is meg lehet egyezni. Ilyen például, amikor az egyik fél kiköti, hogy mennyit kell szexelni a házasság alatt. A temperamentumos Jennifer Lopez heti négyszeri penzumot szeretett volna kikötni – azokra az időkre is, amikor a szenvedély esetleg már csökken.

A Lopez–Affleck paktumban a megcsalás ötmillióval apasztotta volna a vétkes kasszáját, a kiderült hazugság ára egymillió, míg családi viszályok és veszekedések kirobbantásáért százezer dolláros büntetést kellett volna fizetni. Ezen felül azt is meghatározták, hogy meztelen szerepet csak akkor vállalhat bármelyikük, ha a másik fél jelen lehet a forgatáson. Nem tudni, végül is melyik passzus rémisztette meg korunk egyik legsármosabb színészét, ám tény, Ben Affleck kihátrált a frigyből.

Amikor Catherine Zeta-Jones igent mondott Michael Douglasnek, tudott leendő férje korábbi nőügyeiről és szex­elvonókúrájáról is. Nem csoda, hogy megállapodásukba belekerült: amennyiben a színész félrelép, akkor annyiszor kétmillió dollár illeti meg szépséges feleségét, ahány­szor ez a sajnálatos esemény megtörténik. Az asszony kijelentette: természetesnek vette a megállapodást, és hogy azt a lakodalom után elsüllyesztették a fiók legmélyére.

Évi néhány millió dollár

Világsztárok válás esetén általában jó néhány millió dollárral fizetik ki kevésbé vagyonos házastársukat. Általában a férfiak járnak így, de Nicole Kidman és Keith Urban esetében a házassági megállapodás ennek ellenkezőjéről rendelkezik.

A híres countryénekes minden együtt töltött év után 640 ezer dollárral lesz gazdagabb. Ha viszont a korábban súlyos drogproblémákkal küzdő férj ismét a kábítószerhez nyúl, nem jár neki egyetlen fitying sem.
l
Tom Cruise első feleségével, Nicol Kidmannel nem kötött házassági szerződést, Katie Holmes számára azonban meglehetősen szigorú szabályokat állapított meg. A közel száz oldalon sorakozó feltételek egyike például megszabta, hogy kikkel barátkozhat, milyen ruhát és milyen frizurát viselhet a feleség; igaz, a szigorúságért cserébe válásukkor minden együtt töltött esztendőért hárommillió dollár járt Kate-nek, sőt, ha a házasságuk kibírt volna tizenegy évet, a szerződés érvényét veszti és Cruise vagyonának fele Katie-t illeti.

Ám hiába, Katie nem bírta tovább, és 2006-os házasságkötésüket követően tavaly beadta a válókeresetet.

Bill Gates régi szerelme

Aligha akad párja annak a passzusnak, amely Bill Gates és Melinda French házassági megállapodásában szerepel. Eszerint a Microsoft alapítójának joga van ahhoz, hogy minden esztendôben egy hétvégét egy korábbi nagy szerelmével töltsön.

Steven Spielbergnek százmillió dollárja bánta, hogy kötött ugyan házassági szerződést Emmy Irvinggel, ám azt annak idején nem hitelesíttették egy ügyvéddel. Válásukkor a feleség ezt a helyzetet kihasználva a rendező vagyonának felét követelte, végül azonban megelégedett potom százmillió dollárral.

Madonna különös követelései

Vagyoni helyzetükre vonatkozóan nem volt megállapodás, ám házasságuk vége felé Madonna kilencpontos követelést függesztett ki lakásuk falára, amely elsősorban a férjével való kommunikációs előírásokat, valamint lelki útmutatásokat tartalmazott a konfliktusok kezelésére.

 

További cikkek

Szexbotrány

András herceg 11 oldalon keresztül tagadja az ellene felhozott vádakat

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

vg.hu

Az egyéjszakás kalandoknak is véget vethet a Covid

vaol.hu

Meghalt egy férfi Szombathelyen, nem baleset történt - fotók

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

nemzetisport.hu

Labdarúgás: „A spanyol futballban tudnának fejlődni a magyar fiatalok”

origo.hu

Nevet vált az egyik nagy hazai mobilszolgáltató

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

nemzetisport.hu

Man. City: orvosira várják Vancsát, de tavasszal maradhat Magyarországon

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt