Celeb

Janicsák Veca Spongyabobnak énekelt

TT

Létrehozva: 2013.11.14.

Édesapjával együtt énekel a népszerű mesefilmben Janicsák Veca. Az énekesnő odavan a legendás szivacsért, így boldogan emlékszik vissza arra, mikor felvették a betétdalokat.

Janicsák Veca édesapjával együtt vett részt a Spongyabob Kockanadrág című rajzfilm főcímdalának felvételén – tudta meg a Bors. Az énekesnő lapunknak elmondta, édesapjával Janicsák Istvánnal közösen énekelték fel a Bikinifenéken játszódó, szeretni való szivacsról szóló mese nyitódalát.

– Gimnazista voltam, amikor berobbant a nagy "kockanadrágláz". Édesapámé volt a főcímdal, én pedig egyéb zenés szerepeket kaptam - mesélte a fiatal énekesnő, aki hozzátette: a szereplők neveinek magyar változata is apja fantáziáját dicséri.

 – Minden dalszöveget édesapám írt, az ő agyszüleményei ezek a magyar nevek is. Nekem a Tunyacsáp elnevezés a kedvencem, nagyon találó – mondja nevetve Veca, aki máig az egyik kedvenceként tartja számon a sorozatot, mely november 11-től hétköznaponként vadonatúj részekkel tér vissza, a Nickelodeon csatornájára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek