Celeb

Hujber más férfihoz küldte szexelni a feleségét

ozs, K. B. V.

2013. november 4. hétfő 07:15

Hogy Hujber Ferenc és felesége házassága nem mindennapi, azt eddig is tudtuk. De hogy a színész maga küldte asszonyát, hogy töltse kedvét mással, még az előzmények fényében is meglepő.

Jó szándékból küldte más ágyába feleségét Hujber Ferenc, hogy az asszony szerelmeskedés közben vezethesse le a feszültséget, ha esetleg előtte veszekedtek. A színész és felesége házassági anomáliái szinte naponta kerülnek a címlapokra, de talán ennél meredekebbet még nem hallottunk Hujbertől, s azt hittük, újabb furcsaság már nem is derülhet ki erről a nyilvánosság előtt élt frigyről. Hát nagyot tévedtünk!

A színész a hálószobatitkairól Joshi Bharat újrainduló műsora, a Másképpen – Beszélgetések felvételén beszélt. – Volt olyan eset, hogy én mondtam Cynthiának azt, hogy most nagyon feszült vagy, szerintem én ezt most nem tudom megoldani. Menj el inkább ahhoz az emberhez, akivel most néha összejár­tok. Menj el, utazz el hozzá, tölts el vele egy hétvégét, és gyere vissza, ha már egy kicsit lenyugod­tál.

Akkor meg tudjuk majd beszélni – mint két egymást nagyon szerető ember –, és el tudjuk mondani egymásnak, hogy mi az, ami igazán bántja a mi gondolatainkat egymásban – kezdte Hujber, majd így folytatta: – Sokszor volt olyan, hogy visszajött, és azt mondta, köszönöm, igazad volt. Mert ha itt maradok, akkor csak még jobban rajtad kattogok, és egymásnak feszülünk. Így meg elment, lenyugodott, szerelmeskedett, jól érezte magát, kapott egy másik impulzust egy másik embertől. Ez nem zavar. Eszerint Cynthiát nemhogy nem zavarta férje önzetlen felajánlása, de meg is fogadta Hujber tanácsait.

Természetesen megkerestük a színészt is, hogy ez a fajta feszültséglevezetés mennyire volt rendszeres, de Hujber ezúttal elhárította érdeklődésünket, mondván, az életükben most nem ez a legfontosabb.  – Volt ilyen, igen, de nem akarok erről büszkén mesélni – mondta munkatársunknak Feri.

A szexológus szerint nincs nyitott kapcsolat

Még a szakember is meglepődött azon, hogy egy férj más ágyába küldi „nyugtatóért” asszonyát. – Tipikus férfilogikára vall, hogy a feszültséget szexszel lehet levezetni, s nem megbeszélni a feszültség okát. De olyat még nem nagyon láttam, hogy valaki ezért máshova küldje a párját. Általában akkor szokott ez előfordulni, ha a nőnek valamiért nem jó a szex, és a párja így akar örömet szerezni.

Bár ez is álságos kijelentés, mert a legtöbb férfi, bár egy ilyen felajánlással jó fejnek akar tűnni, ha az asszony be is váltja, már a legkevésbé sem pozitív a végkifejlet – magyarázta Bede Zsuzsa szexológus, hozzátéve: az a gyakoribb, hogy a férfi azért küldi máshova a nőt, mert ő is más ágyában akarja a boldogságot keresni, s így nem kell, hogy bűntudata legyen emiatt. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Tekintélyes japán tudományos elismerést kapott Karikó Katalin

888.hu

Ki gondolta egyáltalán, hogy van diplomája?

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

zaol.hu

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

mindmegette.hu

Így lesz vajpuha a tepsis-mustáros tarja, vele sült krumplival maga az álom!

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

ripost.hu

Kitört a celebháború: Kulcsár Edina új pasija keményen beszólt Alekosznak

origo.hu

Szívszorító szavakkal búcsúzott Csollány Szilvesztertől olimpiai bajnok barátja