Celeb

Családos férfit szeret Cseke Katinka

Létrehozva: 2013.11.27.

Barátai drukkolnak Cseke Katinkának, aki a nála majd’ húsz évvel fiatalabb Váradi Róbert mellett találta meg újra a szerelmet. Ám az nem derült ki, mit szól a zenész édesapja az új családtaghoz.

Tegnap egyszerre kürtölték világgá az újságok, hogy új szerelme van a Jóban Rosszban színésznőjének, Cseke Katinkának. Ráadásul az új barát nem más, mint a Váradi Roma Café zenésze, a 24 éves Váradi Róbert.

A Bors úgy tudja, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje régóta ismeri a fiatal férfit, és egy ideje már meg is környékezték egymást, de kapcsolatukról csak néhány napja számoltak be a legnagyobb közösségi oldalon. Részletekről egyik fél sem nyilatkozik, ám a zenész Facebook-profiljáról sok információ kiderül, többek között az is, hogy többgyermekes édesapa, és múlt hónap elején még egy szőke hölggyel ápolt bizalmas viszonyt.

A színésznő azonban már ebben az időben is részese lehetett Róbert életének, hiszen az ismerősök jó ideje azt pusmogták, Katinka életébe egy titokzatos férfi lépett be. A Bors megkereste Róbert édesapját, Váradi Gyulát, akitől azt szerettük volna megtudni, hogy fia elvált-e már gyermekei édesanyjától, és Katinkát befogadta-e a család.

– Ehhez nem szeretnék semmit hozzáfűzni. Ez az ő dolguk, nem szólok bele – zárta rövidre a Váradi Roma Café énekese, aki azt azonban elárulta, régóta ismeri Katinkát. Válaszaiból viszont nem derült ki, hogy Katinka érkezését örömmel vagy felháborodással fogadták.

Katinka egyelőre nem szeretne beszélni az új szerelemrôl. Választottja egy 24 éves zenész, a Váradi Roma Café tagja, Váradi Róbert

Egyvalaki biztosan feltétel nélkül örül az új kapcsolatnak. Kökény Attila éppen Cseke Katinkával forgat külföldön. A Bors munkatársa Finnországban érte utol a megasztárból megismert énekest. – Mindkettőjüket jól ismerem, Robi nagyon jó barátom és szeretem őket. Külön-külön is nagyon jó fejek, úgy gondolom, jó páros lesz az övék – mondta el véleményét Kökény.

Katinkának már kijárt a boldogság, hiszen a TV2 sztárja hónapokon keresztül élt tunéziai exével, Ha­s­sine-nal távkapcsolatban, amiről legtöbbször úgy nyilatkozott, szerelmük viharos. Úgy tűnik, Katin­ka megunta a se veled, se nélküled érzést. Lezárta a kap­csolatot, és más felé is megnyitotta a szívét.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek