Celeb

Bereczkit nyomasztja Jacko szelleme

Bors

2013. november 12. kedd 07:35

Jacko bőrébe bújik Bereczki Zoltán a Sztárban sztár következő adásában, ami heves vihart kavart. A színész-énekest sokan azzal vádolják, hogy szándékosan megkönnyítik számára a versenyt.

Az internetes keresőkön se szeri, se száma azoknak a videóknak, amelyeken Bereczki Zoltán Michael Jackson-számot énekel. Nem újdonság, hogy a tehetséges énekes rajong a popzene királyáért, több dalát is tolmácsolta már hatalmas sikerrel.

A lapok évekkel ezelőtt Bereczkit úgy emlegették, mint a magyar Michael Jacksont, így nem csoda, hogy múlt pénteken, amikor kihirdették, hogy a Sztárban sztár következő adásában Jacko-számot adhat elő, többen felkapták a fejüket. A nézők jelentős része úgy véli, hogy a műsor szerkesztői aranytálcán nyújtják át neki a bérletet a következő fordulóra, hiszen Zoli számára rutinfeladat egy Jackson-dal.

Bereczkinek így vált egyik percről a másikra örömteli lehetőségből nyomasztó teherré a rá váró fellépés. Bár csak négy napja tudja, mi a feladata, hétfő reggel már a Face­book-oldalán magyarázta a bizonyítványt: igazságtalannak érzi azokat a véleményeket, melyek szerint gyakorolnia sem kell, mivel csípőből lenyomja Jacko dalát.

– Azt szűrhetik le a nézők, hogy nekem ez nagyon könnyű feladat. Rengetegszer léptem fel Jacko-imitátorként, mégis életem egyik legkomolyabb megmérettetése előtt állok.

Nem titok, komolyan megrettentem, frászt kaptam, amikor elolvastam a rajongói leveleket, amelyeket ezzel kapcsolatban kaptam. Mindenki hozsannázott, hogy ez milyen jó lesz, majd menjek oda pénteken, az egész hetem szabad, nem kell próbálnom sem, hisz nekem ez jutalomjáték. Ez nincs így, sőt! – mondja Bereczki, aki szerint az egyhetes felkészülési idő szinte semmire sem elég, ezért – bár vannak színházi munkái, és a kislányával is szeretne időt tölteni – napi kétszer kétórás táncpróbákat kért. – Imitálni valakit vagy elénekelni, feldolgozni a dalát az két nagyon különböző dolog – magyarázza Zoli. – Rettegek a péntektől. 

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

life.hu

Oláh Gergő reagált a hazai celebvilág botrányos válásaira: "Egy életen át kell harcolni egy házasságért"

vg.hu

WHO: korántsem biztos, hogy az omikron az utolsó variáns

szon.hu

Látássérült kamaszt ütöttek-vertek a Mátészalkára tartó vonaton

origo.hu

Ennyibe kerülhetnek a Galaxy S22 mobilok

nemzetisport.hu

Salzburg: „kis Neuer”-nek hívják a magyar kapust – a felnőttek között bizonyíthat

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

Hallhat és érezhet Csollány Szilveszter a pszichoterapeuta szerint

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon