Celeb

Antal Timit párja változtatta meg

F. F.

Létrehozva: 2013.11.27.

Kiss Sándor és az énekesnő már össze is költöztek. Antal úgy érzi, barátja mellett megtalálta a nőies oldalát.

Antal Timi teljesen megváltozott, mióta újra szerelmes. Az énekesnő a nőies és szexi oldalát igyekszik megmutatni új lemezében is, amit nagyrészt kedvese ihletett. Ez a felhőtlen jókedv kihatott külső megjelenésére is, Timi megnövesztette a haját és barnára festette, amitől teljesen megújult. Öltözködési stílusa is jóval kiforrottabb lett, egyre dögösebb ruhákat visel.

– Sanyi mellett úgy érzem, hogy felfedeztem az igazán nőies oldalamat, és ez tényleg látszik rajtam kívülről is. Rengeteg bókot kapok, amik nagyon jólesnek, végre igazi nőnek érzem magam – árulta el lapunknak a 19 éves tehetség, aki több mint fél éve jött össze Kiss Sanyival, Angyal András táncos menedzserével. A fiatalok a Szombat esti láz egyik adásán találkoztak először és azóta elválaszthatatlanok, ezért is költöztek össze már a nyáron.

– Most költöztünk át egy másik lakásba, amit teljesen a saját igényeink szerint alakítottunk ki. Élvezem az együttélést, bár még nem vagyok egy igazi konyhatündér, azért szoktam főzni Sanyinak. Ő egy igazi főnyeremény, rengeteget dolgozik, de mellette figyel rá, hogy elég időt tudjunk együtt tölteni – tette hozzá a tavalyi X-Faktorban feltűnt szerelmes énekes.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek