Celeb

Aktfotók kerültek elő Éjjel-nappal Zsófiról - képekkel (18+)

Bors

2013. november 5. kedd 07:25

Erotikus fotók kerültek elő az Éjjel-nappal Budapest Zsófijáról. Ugyan nem a közelmúltban készültek, a lány mégis bajba kerülhetett volna miattuk, ha eltitkolja létezésüket a produkció készítői elől.

Tizenhárom meztelen kép került fel egy magyar internetes portálra az Éjjel-nappal Budapest Zsófijáról. Márpedig megbízható forrásból úgy tudjuk, szerződtetésének feltétele volt, hogy nem jelentek meg róla erotikus képek, vagyis elvileg Zsófi nem szerepelhetne a sorozatban.

– A Gentleman magazin első vagy második számában jelent meg ez a sorozat, akkor még három hasonló volt a magazinban – mondta a Borsnak Siklós Erik, a gentleman.hu jelenlegi főszerkesztője. – Külföldi ismeretlen lányok sorozatai jelentek meg, és magyar fotósok ismeretlen lányokról készült képei is. Ismert modellek nálunk nem is jelenhettek meg, nem szerettük volna az ő értéküket növelni a lapunkban történt megjelenés által, mint ahogyan ezt más lapokkal kapcsolatban gyakorta megemlítették. Ez a sorozat 2010-ben jelent meg, ha jól emlékszem – mondta Siklós.

Ez azt jelenti, hogy Zsófi már tudta, hogy aktjai nyilvánosságra kerülnek, amikor részt vett az RTL Klub új műsorának castingjain. Márpedig ott a szereplőjelölteknek a múlt minden egyes titkát fel kellett fedniük leendő munkáltatójuknak. A jelek szerint ez megtörtént, a produkció készítőit nem lepte meg, hogy a lány meztelenül állt modellt.

– A fotósorozatról természetesen tudtunk. Zsófi a sorozat indulása előtt jelezte, hogy készült ilyen. A 2009-ben fotózott képek a művészi akt kategó­riába tartoznak, világhírű modellek is készítettek hasonlót. Úgy tudtuk, Zsófi szerződésében korlátozva volt az anyag publikálásának módja, elképzelhető, hogy ezt valamelyik fél megsértette. Ha Zsófi ez ügyben jogi lépéseket kíván tenni, akkor természetesen támogatjuk őt – tájékoztatta lapunkat Herman Péter producer.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Vitorlás-mutyi: Pikó Andrásék felbontották a szerződést a vitorlás egyesülettel

beol.hu

Újra este fél hétkor indul majd busz Gyuláról Csabára

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

nemzetisport.hu

MU: Lingard ismét kölcsönbe kerülhet, de most nem a West Ham csapna le rá

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

nemzetisport.hu

Videó: a volt angol bíró szerint a Liverpool 2. és 3. góljai is játékvezetői hiba