Celeb

Jelentkezett a ValóVilág 6-ba a halál nagykövete

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2013.10.22.

Fejlövéssel a homlokán jelent meg a válogatáson Fecó, aki nagyon szeretné, ha beszavaznák a VV 6-ba. Szerinte a nézők gyorsan megszeretnék.

Furcsábbnál furcsább fazonok jelentek meg az RTL II-n januárban induló valóság-show első castingján, de valamennyiük közül „kiragyogott” egy fafaragó mester.

Ő Fecó, akinek nemcsak a teljes skalpja, hanem az arca is ki van tetoválva. A homlokát például egy lövés nyoma ékesíti, mellette magyarázó felirat: „halálos ítélet”. A külsőre ijesztő fickó meglepően barátságos.

– A tetoválásaim legtöbbje a halállal kapcsolatos – büszkélkedik Fecó. – Tisztában vagyok vele, hogy első látásra szokatlan, ezért akarok a villába költözni: meg akarom mutatni, hogy nem szabad elsőre ítélkezni – teszi hozzá. 

Az első válogatón, furcsa módon, nem tolonganak a jelentkezők. A műsor kreatív főszerkesztője szerint azért, mert idén több napon át jöhetnek, akik már regisztráltak. – A gördülékenyebb ügyintézés miatt döntöttünk így – mondja Losonczi László. – A felhozatallal elégedettek vagyunk, biztos, hogy még ma besétál a kapun a ValóVilág 6 győztese. 

Extrém fazonokból nincs hiány, míg a főszerkesztővel beszélgetünk, elbiceg mellettünk egy feltűnően nyurga lány, aki ördögpatát visel a lábán.

– Ez cipő! – mondja nevetve. – Talán még futni is tudok benne, de még nem próbáltam – teszi hozzá Timi, akinek meggyőződése, hogy személyiségével is kimagaslik versenytársai közül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek