Celeb

Teljes titokban házasodott meg Baby Gabi

F. F.

Létrehozva: 2013.09.05.

Nemrég még minden második kamaszfiú a szingli és szexi Baby Sisters-tagról álmodozott. Ma már hiába tennék: Szenklár Gabi nemrégiben kimondta a boldogító igent.

Baby Gabi kislánykora óta vágyott rá, hogy gyönyörű fehér ruhában kimondhassa az igent szíve választottjának. Mindez augusztus 14-én végre megtörtént, ám Gabi csak most hozta nyilvánosságra, hogy megköttetett a várva várt frigy.

– Nem szerettem volna a nászutamon interjúkkal foglalkozni, ezért csak a héten osztottam meg boldogságomat az ismerőseimmel. A mézeshetek egyébként csodásak, a nászúton a férjemmel Mórahalmon pihentünk – tudtuk meg az újdonsült feleségtől, aki nem árulja el, mi lett az asszonyneve, mert férjét óvja a nyilvánosságtól.

– Felvettem a férjem nevét, de nem né lettem, mert megtartottam a lánykori nevemet is, így most már két vezetéknevem van – mondta Gabi, aki úgy érzi, érdemes volt várni a nagy nappal, amely tökéletesre sikerült.

– Már nagyon régen megszerveztük az esküvőt, ami olyan volt, ahogyan egykor kislánykoromban megálmodtam. Százfős menyegző volt, nagy lagzival, házias ételekkel. Az volt a célunk, hogy mindenki a lehető legjobban elengedhesse magát, és nagyot bulizzon. Bár kezdetben nem akartam énekelni, végül rábeszéltek, hogy a zenekarommal, a Hungaria Tribute-tal én is előadjak pár dalt – mesélte Gabi, akit édesapja vezetett az oltárhoz.

– Édesanyám sajnos már nem él, így ő nem tudott ott lenni, apa viszont nagyon boldog volt, és meg is hatódott, amikor a kikérés zajlott, hogy a kisebbik lánya is férjhez megy. A tanúm a nővérem volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek