Celeb

Szabó Zsófi tanítja szexre a tinilányokat

2013. szeptember 19. csütörtök 08:15

Lefeküdjek-e a barátommal? – tudakolja egy 15 éves lány a szőke sorozatsztártól, mások intim gondjaik megoldásához kérnek tanácsot. Zsófinak hozzá kellett szoknia ahhoz is, hogy arcpirító kérdéseket kap saját szerelmi életével kapcsolatban.

„Mikor feküdjek le a barátommal?” „Te mikor vesztetted el a szüzességedet?” „Szexeltél már autóban?” Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel bombázzák Szabó Zsófit a fiatalok az interneten. A színésznő pedig készséggel válaszol követőinek, még azokat is kedvesen rázza le, akik komolytalan vagy túl intim kérdésekkel zaklatják.

Zsófi nemrég indította el Tumblr-oldalát, amely pillanatok alatt népszerű lett, szerzője rengeteg követőre talált, talán épp azért, mert Zsófi nem ismer tabutémát, minden kérdésre válaszol. A legtöbben dicsérik, példaképként tekintenek rá, alighanem ezért osztják meg vele legszemélyesebb problémáikat.

– Meglepődtem, hogy a fiatalok milyen intim kérdéseket tesznek fel. Bár ha nem az interneten kommunikálnánk, hanem szemtől szemben állnánk egymással, bizonyára nem lennének ennyire bátrak – kezdte a Borsnak nevetve a Jóban Rosszban színésznője.

Egy tizenöt éves lány például azt a dilemmát osztotta meg vele, hogy két és fél hónapja tartó kapcsolat után elveszítse-e ártatlanságát. 

– Jó érzés, hogy ennyire bíznak bennem a fiatalok, és kíváncsiak a véleményemre. Azt gondolom, hogy ez egyfajta felelősséget ró rám. Nem vagyok szakember, de a véleményemet egy-egy kérdés kapcsán szívesen elmondom úgy, mintha a barátaimmal beszélgetnék ilyesmiről. Szerintem minél több véleményt és nézőpontot ismer meg valaki, annál könnyebben hozza meg a döntését – magyarázta Zsófi. 

A Jóban Rosszban Bettyje az őszinteséget őszinteséggel hálálja meg. Rajongói például azt is megtudhatták, hogy tizenhat évesen vesztette el szüzességét, s azt is beismerte: talán korai volt.

– Sajnos sokan nagyon fiatalon és éretlenül kezdenek foglalkozni a testiséggel. A fontos döntéseiket gyakran az határozza meg, hogy mit szólnak majd a haverok, a barátok, és nem a saját érzéseik vezérlik őket. Én azt szoktam mondani az engem kérdező fiataloknak, hogy ha bizonytalanok, vagy azt érzik, nem készek rá, akkor inkább várjanak a szexszel. Ha a barátjuk, barátnőjük tényleg szereti, akkor ez nem okozhat gondot. Ne mások elvárásaihoz igazodjanak!

A sok komoly, olykor zavarba ejtő kérdés mellett a kissé pimasz, szemtelen felvetésekre is szívesen felel. Valaki arra volt kíváncsi, hogy Zsófit leszbikus kapcsolat fűzi-e Sarka Katához, vagy Hajdú Péterrel kiegészülve szerelmi hármast alkotnak-e.

A szőke szépség azonnal viccesen válaszolt: „Mindkettő :D Ez most komoly ???” – Ami természetesen határozott nemet jelentett.

Brad Pitt hiába csábítaná ágyba

A legkülönfélébb kérdéseket szegezték Zsófinak, és a színésznő igyekezett is válaszolni mindre.

„Tizenöt éves vagyok, és komoly kapcsolatban vagyok két és fél hónapja. Itt van az ideje szerinted? Te hány évesen veszítetted el?” – érkezett a kérdés Zsófihoz, ami persze nem maradt válasz nélkül.

„Szerintem korai lenne! Legyetek együtt régebb óta, és ha tényleg úgy érzed, hogy felkészültél rá és szereted, akkor nincs akadálya” – írja.

Valaki arról érdeklődött, hogy Zsófi ágyba bújna-e Brad Pitt-tel, a színésznő rövid tagadással reagált. De az is sokak fantáziáját izgatja, hogy kedvencük szexelt-e már az autójában, mire Zsófi csak egy sokat sejtető mosollyal válaszolta meg a kérdést.

„A kamerák kedvéért bevállalnál erotikus képeket?” – így a másik. „Ha filmről van szó, akkor igen. Színésznő vagyok!” – írta Zsófi.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Félbeszakadt egy focimeccs Sevillában, mert egy rúddal fejbe dobták az egyik játékost

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 16.: A Bika kimondja, amit gondol, a Halak bizonyít vasárnap

origo.hu

Bekanyarodott a busz a száguldó robogós elé, ami ezután történt, olyan egyszer van az életben - videó

hirtv.hu

Visszalépett az ellenzéki előválasztás egyik győztes jelöltje

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

A kamerákat és a GPS-t is kihagyták ebből a mobilból, a magánszférára tekintettel

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A portugálok ellen nem hibázhatunk – Sipos

vg.hu

Komoly sokk érte
 a szerb áramszektort

mandiner.hu

Aki parizerrel akar kormányt váltani – Jakab Péter portréja

ripost.hu

Ájultra erőszakolták a 3 gyermekes édesanyát, borzalmas, ki művelte ezt vele

ripost.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: "a mai napig bűntudatom van"

origo.hu

Kik a pornóipar legújabb sztárjai?