Celeb

Rebeka: öt kilót fogyok a szépségverseny kedvéért

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2013.09.26.

Kárpáti Rebeka speciális diétával és kemény edzéssel készül az oroszországi Miss Universe szépségversenyre. Bár suliba jár és sok munkája van, mellette mégis tesz érte, hogy a lehető legcsinosabb legyen.

Kárpáti Rebeka az esélytelenek nyugalmával indult neki A Szépségkirálynő versenynek, majd győztesként került ki.

– Soha nem gondoltam volna, hogy tényleg sikerül, de nagyon boldog vagyok, és mindent megteszek, hogy a lehető legjobb formámat hozzam a nemzetközi versenyen is – osztotta meg érzéseit a Borssal Rebeka, aki nem bízza a véletlenre, hogy bomba formába jöjjön.

– Komoly diétát követek már két hónapja. Ennek lényege, hogy egyáltalán nem eszek cukros ételeket, a kávémba is édesítőszert teszek. Emellett könnyű húsokat fogyasztok rizs- vagy saláta körettel és sokat járok edzeni is. Bár erre sajnos nem jut annyi időm, amennyit szeretnék, mert most kezdtem el járni a főiskolára, és mellette folyamatosan rendezvényeken veszek részt, modellmunkákat kapok. Eddig négy kilót fogytam, és még egyet szeretnék az októberi versenyig – tette hozzá a 19 esztendős szépségkirálynő, aki a hétköznapi életben koránt sem törekszik rá, hogy mindenhol felismerjék.

Fotó: Végh István

– A mindennapokban inkább a bakancsos, pulcsis, farmeres lány vagyok a suliban, így a tanárok és a diáktársaim sem jönnek oda hozzám lépten-nyomon, hogy hű, te vagy az a lány, aki megnyerte a versenyt? Én ennek örülök, mert nem vágyom arra, hogy mindenki felismerjen – jelentette ki a csinos lány, akin eddig sem volt súlyfelesleg, de saját bevallása szerint ráfér egy kis szálkásodás, hogy még jobban teljesítsen a versenyen.

– Kihozom magamból a maximumot, de nem hiszem, hogy én győzök – szerénykedett megint R. Kárpáti Péter szeme fénye. Remélhetőleg ezúttal is az esélytelenek nyugalmával győz majd.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek