Celeb

Rákóczi Feri arcára ragasztották a szemüvegét

Bors

Létrehozva: 2013.09.14.

A Morning Show neve már egybeforrt a különleges kalandokkal, ma reggel a fiúk minden eddigi helyszínnél extrémebb terepet találtak a közvetítéshez, a Paksi Atomerőmű reaktorcsarnokát.

Ez a helyszín az ország egyik legszigorúbban őrzött része, a műsorvezető sugárzásmérő műszerekkel felszerelkezve, teljes védőruházatban lépett az űrközpont-szerű csarnokba. – Péntek 13-át írunk ugyan, de mert babonának nincs helye egy ilyen helyen, kizárólag a tudománynak és szakértelemnek, legalább feltöltődtem egy kis energiával, rám fér ez így ősz elején! – viccelődött Feri, aki így folytatta.

– Komoly biztonsági felkészítésen estem át, mire egyáltalán elindulhattam a hatalmas csarnokig, ahol két reaktorban zajlik a láncreakció. Számomra újdonság volt, hogy még a védőcipőmre is védőfóliát húztak, nem érhettem hozzá semmihez, felhívták a figyelmemet, hogy még a liftkabin falának se támaszkodjak neki. Minden fémből készült tárgyat, telefont a stúdióban hagytam, egyedül a szemüveget tarthattam magamon, de azt is rögzítették, nehogy leessen – mesélte az élményeit.

A műsorvezető szinte sugárzott a boldogságtól, a főkeringtető szivattyú tetején „moonwalkolt” is egyet, mindenki nagy örömére.  A Class FM stábja hetekig egyeztette a közvetítést az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-vel, minden egyes, a bejelentkezéshez szükséges technikai eszközt engedélyeztetni kellett, nehogy illetéktelen tárgyak kerüljenek a csarnokba.

– Hihetetlen érzés volt ott állni a csarnokban, ahonnan a mindennapi energiánkat nyerjük. Az erőmű 30 éve egyetlen percre sem állt le, miközben biztosítja az ország áramtermelésének több mint 45%-át. Olyan élmény ez egy rádiósnak, mint az űrhajósnak a Holdra lépés. Keveseknek adatik meg – mondta a Morning Show műsorvezetője.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani élő adásban jelentkezett már földről, vízből, levegőből. Vezettek műsort cápákkal teli medencében, repülőgép szárnyához szíjazva, száguldó kamion platóján – és immáron atomerőműből is. A Class FM csapata nem áll itt meg, hamarosan újabb extrém helyekre kalauzolják a hallgatókat.    
                         

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek