Celeb

Pikali férje: Gerda és Rékasi egy pár

Létrehozva: 2013.09.02.

Talán mégis igaz, amit három hónapja még mindenki tagadott: Rékasi Károly és Pikali Gerda egy párt alkot. A hírt a színésznő férje, Csongrádi Géza erősítette meg a Borsnak, mert megelégelte, hogy mindenki őt faggatta.

Május végén egy közleményben tudatta a világgal Détár Enikő és Rékasi Károly, hogy huszonnyolc év boldog házasság után zátonyra futott a kapcsolatuk. Lapunk akkor azt is megtudta, Rékasi életében már egy új szerelem volt kibontakozóban: a hírek szerint a kétgyermekes Pikali Gerda bűvölte el.

A színésznő akkor a telefonbeszélgetés során nem adott egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy együtt van-e Rékasival vagy sem. Aztán még aznap ügyvédi levélben tagadta az új szerelmet. Azt állította, hogy csak munkakapcsolat van közte és Détár Enikő férje között. Az elmúlt hónapokban, ha születtek is cikkek a bulvármédiában Rékasi-Détár kapcsolatáról, Pikali neve mindig kimaradt a történetből.

Ám Pikali férje, Csongrádi Géza megkeresésünkre pontot tett az ügy végére, mert – bár a férjnek esze ágában sem volt árulkodni – amióta kiderült, hogy véget ért Détárék házassága, a sajtó szinte minden áldott nap azzal kereste meg, hogy beszéljen.

Talán érthető, hogy Géza ez idáig hallgatott, hiszen apaként és férjként nem túl hálás feladat világgá kürtölni: a szíve választottja, gyermekei anyja már mással boldog. Ám úgy tűnik, az idő sok mindenre gyógyír, mert amikor a hétvégén sokadik alkalommal ismét neki szegeztük a kérdést, a fiatal férfi így válaszolt:
– Igen, együtt vannak! – fakadt ki Csongrádi Géza, majd folytatta.

– De ez nem az én dolgom. Elegem van abból, hogy mindenki engem hívogat. Értsék meg, nem vagyok közszereplő – értetlenkedett a férj, aki a jövőben, állítása szerint, továbbra sem szeretne nyilatkozni. – Engem nem érdekel más, csak a gyermekeim sorsa. A két fiammal szeretnék foglalkozni – szögezte le.

A Bors úgy tudja, egyelőre sem Gerda, sem Géza nem adta be a válókeresetet. Tegnap az ügyben kerestük Pikali Gerdát és ügyvédjét, illetve Rékasi Károlyt is, ám egyelőre nem sikerült őket elérni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek