Celeb

Oláh Ibolya örül, hogy meghízott

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2013.09.29.

Hat kiló szaladt fel az énekesnőre az elmúlt hónapokban, de míg másnak ez maga lenne a tragédia, az öntörvényű sztárnak öröm. Jól érzi magát kikerekedve is.

Megint hónapok teltek el a nélkül, hogy bármi hírt hallottunk volna Oláh Ibolyáról, az első Megasztár fantasztikus hangú ezüstérmeséről. Az utolsó hírek szerint pénzügyi és magán­életi gondokkal küzdött, fellépései nem voltak, a közeli barátai segítségével tudott albérletben maradni és ennivalót venni magának.

Egy pár Budapesten töltött év után végül ismét Tiszadobon kötött ki, Anyácskánál. Talán már bele is törődött a sorsába, amikor jött egy nyíregyházi zenekar, a Karmapirin. A banda menedzsere, Zombor Szabolcs Anyácskán keresztül vette fel a kapcsolatot Ibivel.

– Az első beszélgetésünk után tudtam, hogy jó helyem lesz Nyíregyházán – meséli Ibolya, akit két próba között értünk utol. – Szabi és a zenekar tagjai érzik a lelkem, nem kell felesleges köröket futni, fél szavakból is megértjük egymást.

Rendkívül jó hangulatban telnek a napjaink, ez már sajna a külsőmön is meglátszik! – nevet. – Hat kilót híztam, de megmondom őszintén, nem bánom. Boldogabb vagyok, mint kockás hassal, boldogságevő lettem – mondja nevetve.

Az énekesnő úgy tervezi, hogy hosszabb ideig marad Nyíregyházán. – Itt élek, és simán el tudom képzelni, hogy hosszú évekig itt is maradok – fejtegeti. – Már hónapok óta készülünk az első lemezbemutató koncertünkre, ami október 11-én lesz az X Caféban.

Remélem, jó sokan eljönnek majd! Izgalom van bennem a fellépés miatt, de ez inkább valamiféle jóleső érzés, sem mint szorongás. Jó megint színpadon lenni, jó érzés egy remek közösség tagjaként létezni. Úgy érzem, hazataláltam.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek