Celeb

Kuka mellett aludt Pimasz úr

K. B. V.

Létrehozva: 2013.09.03.

Nem volt máshol hely, a szemetes mellett kellett aludnia Papp Gergőnek. Majka és Dundika egyébként mindenben Pimasz úr kedvében járt.

Csak egy kellemes éjszakát szeretett volna eltölteni a Majka-Dundika házaspárnál Papp Gergő, ám hamar a család szemetese mellett találta magát.

A Pimasz úr Ottalszik műsorvezetője és felesége Lakatos Márk után Majkáéknál vendégeskedtek.

Egy mozgalmas nap után Gergő először tusolt tévével ellátott zuhanyzóban, majd felvette kék selyempizsamáját, amit Majka természetesen nem hagyott szó nélkül.

- Te nem félsz, hogy soha egy nő sem fog megkívánni ebben a ruhában? Egy szétfingott alsógatyában jössz ki egy szakadt pólóval, az is jobb, mint ez a kivasalt selyemblúz. Az a szerencséd, hogy nem feszül a gatya. Mint egy olasz gigolo – így Majka a selyempizsire, Dundika azonban megnyugtatta a SzuperTV2 sztárját, neki bejön a szerelés. - Esküszöm, tetszik - mondta az anyuka.

Ha a zrikálás nem lett volna elég, az igazi feketeleves csak ez után következett, ugyanis az est hátralévő része sem volt mindennapi. Gergő vendégágya csak a konyhában fért el, így történhetett meg, hogy éjszakára a fiókok és a szemeteskuka mellett húzta meg magát.

Így Dundiéknak még Pimasz úr arcáról is sikerült legalább egy kis időre letörölni a pimasz vigyort. A rendhagyó vendéglátókat és a szemtelen ottalvót kedden este lehet látni a SzuperTV2-n.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek