Celeb

Ki kivel szexelne a hírességek közül?

Hu-Zo

Létrehozva: 2013.09.17.

Sokan ábrándoznak arról, milyen lehet egy ismert emberrel a szex. A Bors sztárokat és hétköznapi embereket kérdezett ebben a témában. A playmate Beke Yvett és Klapka György volt a leginkább bevállalós.

Rögtönzött közvélemény-kutatásunkból kiderült, a felkapott színészekre és zenészekre pályáznak leginkább a nők, de a férfiak többsége is elgondolkozott már azon, milyen lehetne egy kiadós éjszaka mondjuk Angelina Jolie-val.

A playmate Beke Yvett sem volt szégyenlős, mikor nekiszegeztük a kérdést, kivel feküdne le a hírességek közül?

– A Halálos iramban 6-ban Vin Diesel együtt szerepel Dwayne Johnsonnal. Ha lehet kettőt kívánni, akkor számomra ez lenne a nyerő páros. Dwayne ráadásul most éppen itt van Budapesten… A vásznon mindig az igazi kemény fiúkat játszik, szerintem az ágyban sem lehet rossz! Nem tagadom, szívesen közéjük feküdnék szendvicsbe – mondta a szemrevaló playmate.

Klapka György a reklámban még azt mondta: uram, ne a nőt, az ékszert nézze, ám le sem tagadhatná, hogy mindig is odavolt a jó nőkért.

– Uram, 18 évestől 30 éves korig bármelyik nővel lefeküdnék, akinek jó alakja van. Még a haj- és a szemszínük sem érdekel – így a 83 éves üzletember.

Falusi Mariann ellenben azokra a fiúkra vetné ki hálóját, akiknek a barátnői esetleg Klapkánál kötöttek ki és szegényeknek magányosan kellene elszenderülniük az ágyban. – Az összesre lecsapnék és ágyba bújnék velük! – mondja a Pa–Dö-Dő nagyétvágyú egyik fele.

A pszichológus szerint három fő oka van annak, hogy mind a nők, mind a férfiak szexuálisan is vonzónak találnak sztárokat.

– Egyrészt ezeket az énekeseket, színészeket látjuk az óriás­plakátokon, nézzük a tévében, a moziban, halljuk a hangjukat a rádióban, olvassuk a nyilatkozataikat, így úgy érezzük, nagyon jól ismerjük is őket – mondja Lovas Zsuzsa, aki egy személyes élményét is megosztotta a Bors olvasóival.

– Korábban Angliában is éltem és egyik nap Londonban Dustin Hoffman jött velem szembe, és én majdnem köszöntem neki ösztönösen, mert ismerős volt – mondja a pszichológus.

A másik ok a szakember szerint ami miatt ágyba bújnánk hírességekkel, az a tehetség, amit vonzónak találhatunk a külső mellett. A harmadik ok pedig az, hogy ezeket a sztárokat mindig jól fésülten, szép ruhákban látjuk és tudat alatt azt gondoljuk, hogy ők mindig ilyenek, miközben reggelente a párunkat kócosan, karikás szemekkel pillantjuk meg.

Harsányi Levente Amanda Lear hálószobájába menne

A tévés műsorvezető, Harsányi Levente meghökkentő választ adott arra a kérdésre, kivel bújna ágyba.

– Én a feleségemmel bújnék ágyba természetesen, de azért belopakodnék Amanda Lear hálószobájába is, hogy végre kiderüljön a nagy titok, hogy tényleg férfi-e, és bizony Beyoncé anyját is ágyba vinném. Utóbbira talán kevesebben pályáznak, mint a lányára – mosolyodik el a műsorvezető.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek