Celeb

Jós választ nevet Berki kislányának

A. T.

Létrehozva: 2013.09.16.

Hamarosan megszületik az utóbbi évek legnagyobb magyar szívtiprójának, Berki Krisztiánnak a kislánya. A híresség semmit sem bíz a véletlenre. A pici nevéről például a számmisztika dönt.

– Nem tudtam fiút csinálni – viccelődött Berki Krisztián, mikor hamarosan születendő gyermekéről faggattuk. Noha a Fradi egykori ­ve­zé­ré­nek első csemetéjét alig két hónap múlva világra hozza modell menyasszonya, Hódi Pamela, ő még nem tudott ráhangolódni az apaságra.

Azt mondja, abban a pillanatban változik majd meg az élete, ahogy kezébe veszi a picit. – Lányom lesz. A nevekkel viszont bajban vagyunk. Nekem nagyon fontos a számmisztika, ezért kértem Pamelát, hogy írjuk össze a lehetséges neveket, amiket elviszek egy szakemberhez, és az ő útmutatásai alapján választjuk ki a legmegfelelőbbet. Valószínűleg Skorpió jegyű lesz, és ha már ilyen erős lesz a csillagjegye, akkor a neve is legyen az, nehogy később személyiségproblémái legyenek.

A harminchárom éves Krisztián daliás termetével és robusztus izmaival igencsak erős férfi benyomását kelti. Ez azonban csak a látszat. Berkit a minap egy egyszerű dokumentumfilm bizonytalanította el.

– Néztem ­vi­deó­kat a szülésről, és egy kicsit megijedtem tőle. Azt hiszem, inkább a tradíciók híve leszek, és megvárom a folyosón, míg a kedvesem világra hozza a babánkat. Az első tisztába tevés viszont az én feladatom lesz – mondta el, és azt sem titkolta, örül, hogy közeledik a szülés napja, mert igencsak rosszul viseli a várandósság hónapjait. – Egy terhes nővel kommunikálni szinte lehetetlen, de mivel eddig a kapcsolatunk jó része ­rólam szólt, így most én alkalmazkodom hozzá. 

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek