Celeb

Jól kezeli a konfliktusokat Joshi Bharat

Bors

2013. szeptember 9. hétfő 19:45

Ha valaki közel áll az ezoterikus tudományokhoz és így az emberi lélekhez, akkor az Joshi Bharat. De mi történik akkor, ha neki nem sikerül valami, vagy őt érik támadások. Ő kihez, mihez fordul bátorításért, tanácsért? Ezt kérdeztük a Bors szakértőitől.

Soóky Andrea grafológus

Problémamegoldó képessége kiváló

Joshi Bharat képes egészében, rálátással szemlélni a világot, nem veszik el a részletekben. Nincsenek álarcai, nem játszik szerepet, viszont társadalmi és emberi hozzáállásait rugalmasan tudja váltogatni. Viselkedése természetes, úgy alkalmazkodik, hogy ez nem okoz fennakadást a pszichéjében. Önismerete jó, képes reálisan felmérni lehetőségeit és adottságait, látja korlátait, és a kettőt képes szinkronba hozni egymással.
Empatikus, de emellett egója és kritikai érzéke is erős, így nem csak sajnálkozik, hanem megoldásokat keres. Problémákhoz, konfliktusokhoz való hozzáállásaiban döntően a probléma- megoldó hozzáállás dominál.
Neki is vannak lelki, önértékelésbeli elbizonytalanodásai, amikor szüksége van megerősítésekre. Oldott viselkedése ellenére van benne feszültség, stressz-szintje az írás keletkezésekor megemelkedett értéket mutatott. Viszont vannak saját, tudatosan kiépített „bástyái”, melyek nehezebb időkben is megadják számára a tartást: a „hinni tudás” képessége, a hagyománytisztelete (emellett viszont nyitott az újra is), erős akarata, kritikai érzéke és tudatossága. Előnye még, hogy több oldalról is tudja szemlélni a dolgokat. Nem választja szét a munkát és a magánéletet, fontos számára a harmónia, az egységérzet, ezért képes töltekezni a másik életszféra által is. Motivációi erősek, van benne makacsság és ambíció. Szívós, tud küzdeni, így szintre tudja hozni magát.

Kiss zoltán Zéro numerológus

Felesége adja vissza elvesztett hitét

Joshi születési számai, ezen belül a Születésnap száma 31 = 4, és a Sorsmisszió száma (szintén 31 = 4) szerint is, egy szívesen együttműködő, korrekt, csapatban is jól dolgozó, lelkiismeretes, jóindulatú, barátságos személyiség. Néha túlságosan is.
Nevének képlete szerint van benne akarat, önérvényesítő képesség, kifelé optimista, laza, kedves, okos, bölcs, de amit nem mutat, önmagával szemben túlzottan kritikus, emiatt összességében egy kicsit „szelídebb” Oroszlán.
Az ember társas lény. A párkapcsolatban, a Természet rendje szerint, a férfi feladata, hogy vállalja a felelősséget, helyes döntéseket hozzon, és megteremtse a család anyagi biztonságát. A nő, tehát a felesége feladata, hogy megteremtse otthonukban a harmóniát, hitet adjon a férfinak, „ápolja a lelkét”, lelkesítse, aminek jutalma egy kényelmes élet. Ebből a háttérenergiából tud a férfi erőt meríteni, és a külvilágban harcolni a családjáért.

Demeter Mónika okleveles asztrológus

Saját lelkét tartja karban

Joshi önmaga lelkét képes táplálni, mégpedig az elvonultsággal, akár különböző mentális technikák alkalmazásával, valamint autentikus világszemléletével. Olyan személyiség, aki erős önkontrollal rendelkezik, azonban döntéseiben intuitív, ami látszólag ellentmondásosnak tűnik. A lényegest a lényegtelentől kiválóan különbözteti meg.
Lelki táplálékot jelent a család, az otthon, és a barátok némelyike, melyek közül van, akit családtagként kezel.
Ám személyiségében megtalálható egyfajta kettősség is, ami időnkénti kiszámíthatatlanságot jelent, de hatalmas intuícióval is felruházza. Szabadságvágya sem utolsó, amit nyilván kontrollál, de ez lelki szinten konfliktust okozhat. Egyszer szerettei körére vágyik, másszor pedig magányra. Képletében jelentős az elvonultságra való hajlam, ami lelki/spirituális szinten is értendő.
Ő az a típus, aki egyedül is nagyszerűen érzi magát, miközben a belső utakra koncentrál. A könyvek, a filozófia is lelki töltődést jelenthetnek a számára.

Lilla King látnok, mestermágus

Magas energiaszintje segíti

Bharatnak van kibe kapaszkodnia, mert hisz Istenben, és jó házasságban él. Nem rontotta őt el a siker, az ismertség. Az ő élete sem problémamentes, de mivel a szellemi felemelkedés útján jár – ami többek közt azt jelenti, hogy megpróbál jobb és még jobb emberré válni –, olyan magas az energiaszintje, hogy képes megbirkózni a nehézségekkel. Ezért könnyebb az élete, mint sok más emberé. Akinek van spirituális energiája, ahhoz ösztönösen vonzódnak mások, keresik a társaságát, ez a titka Joshi népszerűségének. Az égiek szeretnek bennünket és segítenek, ha kérjük, és ezt ő pontosan tudja. Ha lelki erőre van szüksége, csak kérnie kell.
Elsőként a Nap kártyát húztuk: ez maga a Jóisten, vagyis az égiek vele vannak. Másodikként a Szerető kártya jött ki, ami válaszutat, változást jelez az életében. Megjegyzem, a kártyáknak nem szó szerinti, hanem spirituális értelmük van, Joshi Bharat hűséges férj, mindig is az volt. A harmadik kártya sem szó szerint értendő: az Ítélet felemelkedést ígér abban, amibe mostanában belefog majd. A Császár lap őt magát jelöli, s az égieket, ahogyan nyújtják felé a kezüket.

Joshi Bharat véleménye a válaszokról

A TV2 lélekgyógyásza érdeklődve hallgatta a róla szóló elemzést. Annál is inkább, mert az ezotéria minden területét részletesen tanulmányozta, ismeri.

– Mindegyik elemzéssel egyetértek, nem tudok vitatkozni egyikkel sem, mert eltalálták a belső, lelki attitűdömet, és jól megközelítették a saját magamról alkotott képemet. Nem lepett meg semmi, mert pontosan ismerem magamat. A jóskártyák is jól tükrözték a jelenlegi helyzetemet, hiszen vannak az éle­temben izgalmas, új dolgok, amik körül ott van a levegőben, hogy még tovább is fejlődhetnek.

 

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Exkluzív interjú adott Csuti: „A lelkem összetört”

likebalaton.hu

Mértéktelenül pusztítják a kárókatonák a balatoni halállományt

life.hu

Hétvégi horoszkóp (január 22-23.): tartogatnak némi jóleső izgalmat a következő napok

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

bama.hu

Megfenyegették a kozármislenyi háziorvost az oltások beadása miatt

vg.hu

Putyin teljesíthetetlennek látszó követelésekkel állt ellő – Blinken és Lavrov maradna a békés megoldásnál

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

origo.hu

Diplomát hamisított magának Bangóné?

origo.hu

A világbajnok nyerte a két kézilabdanemzet rangadóját az Európa-bajnokságon