Celeb

Hollywoodba tart: Ronaldo nőjével forgat Palácsik

GYLF, FF

Létrehozva: 2013.09.10.

Ez aztán a váltás! Vajna (Palácsik) Tímea nemrég azzal keltett feltűnést, hogy szerepet kapott egy magyar játékfilmben – de ehelyett hamarosan egy hollywoodi produkcióban, világsztárok mellett játszik. A The Rock néven ismert Dwayne Johnsonnal és a Real Madrid futballistájának párjával, Irina Sajkkal forgat.

Rohamléptekkel halad Vajna – vagy ahogyan megismertük: Palácsik – Tímea filmes karrierje.

Szerepet kap ugyanis a hazánkban forgatott Hercules: The Thracian Wars című hollywoodi szuperprodukcióban. Olyan világsztárok mellett tűnhet fel, mint a Halálos iramból megismert Dwayne „The Rock” Johnson vagy Cristiano Ronaldo topmodell barátnője, Irina Sajk.

A Bors megkereste Tímeát, aki megerősítette, hogy a Hercules című filmben sikerült megcsípnie egy szerepet.

– Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Sajkkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim – mondta Timi. 

Hogy csakugyan szuperprodukcióról van szó, abból is tudható, hogy a film producere Peter Berg, aki korábban a Csatahajó című híres alkotását 209 millió dolláros költségvetésből készíttette. A főszereplő, Dwayne is felsőfokban beszél a filmről: „A Hercules egy olyan projekt, amelyet már egy évtizede próbálok megvalósítani. Amikor megérkeztem ­Hol­ly­woodba, az volt az első gondolatom, hogy vajon ki csinál filmet Herculesről. Az én mozis hőseim Arnold Schwarzenegger mint Conan, Harrison Ford mint Indiana Jones, és Hercules. Igazából Hercules a világ első szuperhőse”.

Tímea tehát esélyt kaphat, hogy hollywoodi karriert építsen – igaz, ehhez az is kellett, hogy lemondja a „Megdönteni Hajnal Tímeát” című magyar játékfilmben kapott epizódszerepet. Hogy mit szól a filmet támogató Filmalap Tímea átnyergeléséhez? Kérdéseinkre a késôbbi sajtótájékoztató idejére ígért választ a gyártás sajtósa. 

Lapunk értesülései szerint Vajna neje annyira belejött a forgatásba, hogy még a Hal a tortán-ban is szerepet vállalt – az sem okoz már számára lelki terhet, hogy egykor éppen abban a műsorban viselkedett vele ország-világ szeme láttára agresszívan exkedvese, Damu Roland.

Cicát is kapott

Burmai szent templommacskát kapott Tímea. A cica neve: Chanel 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek