Celeb

Hollywoodba tart: Ronaldo nőjével forgat Palácsik

GYLF, FF

2013. szeptember 10. kedd 08:15

Ez aztán a váltás! Vajna (Palácsik) Tímea nemrég azzal keltett feltűnést, hogy szerepet kapott egy magyar játékfilmben – de ehelyett hamarosan egy hollywoodi produkcióban, világsztárok mellett játszik. A The Rock néven ismert Dwayne Johnsonnal és a Real Madrid futballistájának párjával, Irina Sajkkal forgat.

Rohamléptekkel halad Vajna – vagy ahogyan megismertük: Palácsik – Tímea filmes karrierje.

Szerepet kap ugyanis a hazánkban forgatott Hercules: The Thracian Wars című hollywoodi szuperprodukcióban. Olyan világsztárok mellett tűnhet fel, mint a Halálos iramból megismert Dwayne „The Rock” Johnson vagy Cristiano Ronaldo topmodell barátnője, Irina Sajk.

A Bors megkereste Tímeát, aki megerősítette, hogy a Hercules című filmben sikerült megcsípnie egy szerepet.

– Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Sajkkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim – mondta Timi. 

Hogy csakugyan szuperprodukcióról van szó, abból is tudható, hogy a film producere Peter Berg, aki korábban a Csatahajó című híres alkotását 209 millió dolláros költségvetésből készíttette. A főszereplő, Dwayne is felsőfokban beszél a filmről: „A Hercules egy olyan projekt, amelyet már egy évtizede próbálok megvalósítani. Amikor megérkeztem ­Hol­ly­woodba, az volt az első gondolatom, hogy vajon ki csinál filmet Herculesről. Az én mozis hőseim Arnold Schwarzenegger mint Conan, Harrison Ford mint Indiana Jones, és Hercules. Igazából Hercules a világ első szuperhőse”.

Tímea tehát esélyt kaphat, hogy hollywoodi karriert építsen – igaz, ehhez az is kellett, hogy lemondja a „Megdönteni Hajnal Tímeát” című magyar játékfilmben kapott epizódszerepet. Hogy mit szól a filmet támogató Filmalap Tímea átnyergeléséhez? Kérdéseinkre a késôbbi sajtótájékoztató idejére ígért választ a gyártás sajtósa. 

Lapunk értesülései szerint Vajna neje annyira belejött a forgatásba, hogy még a Hal a tortán-ban is szerepet vállalt – az sem okoz már számára lelki terhet, hogy egykor éppen abban a műsorban viselkedett vele ország-világ szeme láttára agresszívan exkedvese, Damu Roland.

Cicát is kapott

Burmai szent templommacskát kapott Tímea. A cica neve: Chanel 

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor öttömösi disznóvágása letarolta a közösségi médiát

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

origo.hu

Itt a kézilabda Európa-bajnokság eddigi messze legnagyobb meglepetése

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet