Celeb

Halálért könyörgött Tóth Vera

F. F.

Létrehozva: 2013.09.05.

Könyörögtem Istennek, hogy hozza el a megváltó halált – írta blogbejegyzésében a magánéleti gondokkal küzdő énekes. A pszichológus szerint sürgősen szakemberhez kellene fordulnia.

„Hányszor feküdtem a szőnyegemen, és könyörögtem Istennek, hogy hozza el a megváltó halált, mert a lelkem épp elmenni készült, nem bírta tovább a kegyetlen napokat, mikor a beteljesületlen dolgok, a csalódás lett úrrá egész lényemen… Aztán átengedtem magamon, és üvöltöttem, hadd tépázzon, gyötörjön, sőt, mondtam neki: GYERE! ÖLJ MEG! NYÚZZ SZÉT! SZÍVJ KI! VIGYÉL EL! MARJ BELÉM! CSAVARJ! NA? MOST JOBB NEKED? GYERE CSAK! A TIÉD VAGYOK!”

Ezeket a megrázó sorokat Tóth Vera írta a világ­hálón, egy női magazin blogoldalán mély depressziós állapotáról.

Verát közvetlensége és csodás hangja miatt szerette meg az ország több mint tíz évvel ezelőtt, amikor feltűnt a ­Me­gasztárban. Rengetegen szurkoltak neki azért is, hogy rátaláljon a boldogság a magán­életében is, ezért fájt sokaknak, amikor kapcsolata Dobival kudarcba fulladt.

Az a döbbenetes, hogy Vera kifelé gyakran sugározta magáról a „minden rendben van”, „egyenesbe jöttem” képet – ki hinné, hogy eközben démonaival küzdött?!

Lapunk megkért egy szakértőt, értékelje Vera sorait.

– Mindenképpen segítségre van szüksége – jelentette ki dr. Bene­dek Zsuzsanna, pszichotera­peuta. – Veszélyes hely­zet az, hogy narcisztikusan, ismeretleneknek vall a legbensőbb érzelmeiről, olyanoknak, akik virtuálisan véleményt alkotnak róla, adott esetben csámcsognak az érzésein. A nyilvánosság alapvetően fel tudja borítani egy ember életét. Az sem „normális”, hogyha valaki a halált kívánja: mindenképpen terápiára van szüksége.

 

Bár Vera következő blogbejegyzésében már arról ír, hogy a sok szenvedés után sikerült összeszednie magát és jobb a közérzete, a szak­értő szerint nem segít neki, hogy ország-világ előtt kiteregeti korábbi depressziós állapotát.

– Az, hogy blogban beszél a fájdalmáról, a depressziós állapotáról, sajnos sem neki, sem a blogot ­ol­vasóknak nem segít, mert ebben a virtuális közegben nem jön létre igazi párbeszéd, a problémák nem oldódnak meg. Sokkal inkább igazi barátok és családtagok tudnak rajta segíteni – tette hozzá a szakértő.

Megkerestük Tóth Verát is, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek