Celeb

Deutsch Anita maratonra készül

A. T.

2013. szeptember 13. péntek 08:45

Az egykori Barátok közt-sztárt megfertőzte a sport iránti szenvedély. A színésznő mindennap edz. Deutsch Anita annyira szeret futni, hogy hamarosan elindul a 42 kilométeres maratoni távon.

Valóságos sportlady lett Deutsch Anita, aki mostanában nem a színpadokon, hanem az edzőtermekben bizonyítja rátermettségét. A Barátok közt egykori Szilágyi Andreájára alig ismertünk rá a Sztárok az egészségért című sajtótájékoztatón, ahol extra vékonyan, kidolgozott izomzattal jelent meg. A harminckilenc éves, kétgyermekes anyuka még első babája születése után szeretett bele a futásba, ami mostanra a szenvedélyévé vált.

– Már négyszer lefutottam a félmaratont, legutóbb a múlt vasárnap. Most a maraton a cél, ami szerepel a bakancslistámon is. Muszáj teljesítenem – ábrándozott a színésznő, aki a kezdetekkor nehezen húzott sportcipőt. – Először csak az utca végéig tudtam elfutni, aztán egyre nagyobb távot sikerült megtennem.

Anita nem áll meg a maratoni futóversenyekre való felkészüléseknél. Jelenleg spinningedzőként dolgozik, s hetente több órát is ad egy fitneszteremben. A színészetnek sem intett búcsút, csak mint mondja, igyekszik praktikusan hasznosítani a felkérések közötti üresjáratokat.

Sarka Kata Dávidkával és Noémivel érkezett

Természetesen nem Anita az egyetlen ismert ember, akinek az életében ilyen jelentős szerepet játszik a rendszeres mozgás. A rendezvényen felbukkant Szabó Zsófi is, aki immár két éve váltott életmódot. Emiatt még a dohányzásról és a zsíros falatokról is lemondott. Legjobb barátnője, Sarka Kata a gyermekeivel érkezett a sajtótájékoztatóra és bejelentette, hogy napokon belül új edzésprogramba fog és reméli, az eredmény látványos lesz.
 

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell