Celeb

Betörte Makranczit Szinetár Dóra

Bors

Létrehozva: 2013.09.15.

Szinetár Dóra gyerekeit és párját is kizárólag bio ételekkel eteti. A színésznő több mint tíz éve él reformkonyhán és köszöni szépen, nem tágít az általa felépített szabályrendszerből. Így nem habzsolhatnak „szemetet” sem a gyerekei, sem új az barátja.

Kizárólag bio alapanyagokból főz Szinetár Dóra. – Több mint tíz éve élek így és a gyerekeim is így nőttek fel. Azóta is egészségesen táplálkoznak az én szabályrendszerem szerint, ami nem más, mint hogy cukrot és fehér lisztet nem eszünk, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk – avatta be lapunkat családja szigorú rendjébe Szinetár Dóra.

Vajon mit szól párja Dóra reguláihoz? – Egyáltalán nem lázad, szereti, amit főzök. A színpadon kívül különben mindenhová viszek magammal ételt, még a fellépésekre is, mert előre el szoktam készíteni. Az otthoni ebédben az a jó, hogy pontosan tudja az ember, mit eszik, és nem visz be a szervezetébe felesleges tartósítószereket – mosolygott a 36 éves színésznő, aki a Hal a tortán című műsorban is bemutatja főzőtudományát.

– Anyukám speciális borlevesét készítem, a második fogás finom paraszttál, a desszert pedig házi málnás-túrós sütemény lesz – árulta el Dóra, aki olyannyira ragaszkodik elveihez, hogy a hat­éves Zora és a 18 esztendős Marci még a két nagyinál és a suliban sem esznek mást, kizárólag reform ételeket.  – Az egész család gondolkodását tükrözi ez az étkezés, a gyerekek a nagyinál sem vágynak cukros édességre.

Bár sokan úgy vélik, hogy a bio ételek drágák, a színésznő ennek épp az ellenkezőjéről győződött meg, szerinte nem terheli meg túlzottan a pénztárcáját ez az életforma. – Vannak olyan nagy szupermarketek és piacok, ahol kifejezetten jó áron lehet hozzájutni a hozzávalókhoz. Ezekből pedig sokkal finomabb ételeket lehet készíteni. Higgyék el, megéri reform alapanyagokból főzni! – üzeni rajongóinak a csinos színésznő. 

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek