Celeb

Babasorozat: egymás után szülnek az Operett sztárjai

A. T.

Létrehozva: 2013.09.25.

Egymás után jelentik be a teátrum dolgozói, hogy gyermeket várnak. Mintha a színház egy műsoron kívüli darabbal is készülne az évadra, Sztárjaink anyaszerepben címmel.

Bébiláz tört ki az Operettszínházban, ahol a társulat öt pici érkezését várja lélegzetvisszafojtva. Peller Anna és Siménfalvy Ágota színésznők az első babájukat várják, és domborodó pocakjuk valóságos turisztikai célpont kollégáik számára. A kismamák már csak az anyaszerepre koncentrálnak. Annához decemberben kislányt, míg Ágotához januárban kisfiút hoz a gólya.

– Már nagyon nagy a pocakom, nem tudnám azt nyújtani a színpadon, mint a várandóságom előtt. A járásom sem a régi, kicsit cammogóssá vált – viccelődött a hét hónapos terhes Peller Anna, akinek kifejezetten jól állnak a pluszkilók. – A családi hagyományokat követve Annának nevezzük el a picit, de újításként megkapja a Bella nevet is.

Ágota gondolatai is születendő kisfia körül forognak, gőzerővel keresi párjával új, tágas otthonukat. – Szerencsére már túl estem az émelygős időszakon. Most vagyok a legenergikusabb állapotomban – árulta el. – Jövőre, a pici keresztelőjével egybekötve szeretnénk összeházasodni a párommal.

A várandós művésznők irigykedve figyelik kolléganőjüket, Füredi Nikit, akinek immár két hónapos kislányával, Natasával indult el ez a példátlan gyerekvállalási láz. Rajtuk kívül ugyanis két táncoslány és egy asszisztens is anyai örömök  elé néz.

– Azt hiszem, Natasa egyre jobban szereti a hangját hallatni, talán tőlem örökölte – nevetett Niki, aki pocakos kolléganőivel közösen lép fel a hétvégi Brodway Fesztiválon. – A pici leköti minden energiámat, de nagyon jól érzem magam anyukaként. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek