Celeb

A barátnőjével kapta rajta VV Évát Alekosz

GYLF, ozs

2013. szeptember 12. csütörtök 09:45

Valószínűleg VV Éva fejébe szállt az Alekosz születésnapi buliján ivott töménytelen multivitaminos narancslé. Az este csúcspontján ugyanis félrevonult az ünnepelt barátnőjével egy kis hetyegésre.

Asztal alatt végezte Alekosz a harmincötödik születésnapi buliján. Az érdi rezidencián szülei, párja és testvére mellett két szomszédasszony és VV Éva ülhetett az ünnepi asztalhoz, amelyre sült malac, gomba, de legfőképpen alkohol került.

– Ennyi piát, pláne ilyen drágát, régen láttam egy helyen, megadták a módját az ünnepnek! Igaz, Alekosz már részegen fogadott, és a tesója, Tibek is alaposan felöntött a garatra – mesélte a Borsnak VV Éva.

– Alek azért nem is vacsorázott, nehogy kijózanodjon. Ilyen részegnek még sosem láttam. Erőszakosan próbált engem is leitatni, de nem járt sikerrel. A végén már a szülei szóltak rá, hogy hagyjon békén.

Éva tehát tartotta magát a józan életmódhoz, de pia nélkül is elengedte magát. – Nagyon jól éreztem magam, beszélgettem Bettyvel, Alekosz párjával, megmutatta a cicijét is, mert ugyanaz az orvos plasztikázta, aki az enyémet. Este nyolctól körülbelül hajnali fél egyig maradtam, akkora Alekosz már a székről beesett az asztal alá – magyarázta Éva, akinek minden szavát megerősítette Alekosz.

– Amikor Éva megérkezett, én már majdnem a legfelsőbb szinteken voltam az addig elfogyasztott whiskytől. Az est folyamán valóban megfordultam az asztal alatt is, amin a jelenlévők jókat kacagtak. Velem ellentétben Éva egyetlen csepp piát sem ivott, csak vizet és multivitaminos narancslevet – elevenítette fel a történteket az ünnepelt.

Bár Aleknak homályosak az emlékei a mámoros estéről, azért akadt olyan pillanat, amit nem tud és nem is akar kiverni a fejéből. – A barátnőm és Éva félrevonult az egyik helyiségbe. Amikor utánuk mentem, és beléptem a szobába, azt láttam, hogy egymással szemben állva egymás mellét fogdossák büszkélkedve. Hirtelen azt sem tudtam, hova kerültem, annyira izgató látvány volt, ahogy életem két legfontosabb nője tapogatja egymást. Csak hát Éva sem egyedül érkezett, és Betty sem kitárulkozó típus, így legfeljebb fantáziálhattam a hármas szexről – mesélte elgyengülve a milliomos biztonsági őr.
 

További cikkek

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Ez is érdekelhet

hirtv.hu

Kábítószer-birtoklás miatt körözik az ismert magyar influenszert

ripost.hu

A hétéves Danika tragikus halála: senki nem sejthette, mitől szenved a kisfiú

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt

hirtv.hu

Lefejelte a vásárlót, aki csak a dohányboltba akart bemenni - videóval

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

origo.hu

Elhagyatott holdbázisra invitál az Epic ingyenjátéka

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma

mandiner.hu

Elemző: Azt hazudták pénteken, hogy meg lehet tartani április 3-án a baloldali népszavazást

mandiner.hu

Orosz külügy: A NATO-erőknek ki kell vonulniuk Romániából és Bulgáriából

hirtv.hu

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

origo.hu

Ezek voltak Hardy Krüger legjobb filmjei - képgaléria