Celeb

VV Éva pucéran ünnepelte az elvonó végét - fotók

Győrik L. Ferenc

2013. augusztus 21. szerda 08:15

Kívül-belül megtisztulva, bomba formában hagyta el az elvonókúrát Baukó Éva, aki, bár buliból buliba járt, harminc napja nem nézett a pohár fenekére. A lány dögös fotósorozattal indítja az új életet.

Kevesen hitték volna, hogy VV Éva felhagy az ivással, azt pedig talán senki, hogy mindezt saját erőből oldja meg. A ValóVilág egykori Törtetője egy hónappal ezelőtt hajléktalanok között ébredt, és ez olyan sokk volt számára, hogy azonnal eldöntötte: véget kell vetnie eddigi életvitelének.

A Merényi Gusztáv Kórházban egy hónapon keresztül bizonyította, nem csak szavakra, tettekre is képes, így – ha minden a tervek szerint halad – végleg elhagyhatja az egészségügyi intézményt. És vele együtt a régi életét.

VV Éva, aki ezentúl szeretné, ha Baukó Évaként élhetne, kizárólag a Bors kedvéért vállalta azt az erotikus fotózást, amellyel megmutatja, az alkohol elhagyásával külseje legalább öt évet fiatalodott. Éva a fotózásra mosolygósan érkezett, mindenkihez volt egy-két kedves szava, és akár egy profi, gyakorlott modell egy szempillantás alatt szabadult meg az összes ruhájától.

Egy percig sem rejtegette idomait, és nem is volt mit szégyellnie. Így minden eddiginél pikánsabb képeket készíthettünk róla.

– Jól érzem magam a bőrömben, és szerencsére újra megtalálnak a lehetőségek is – mesélte örömittasan a Borsnak. –Vannak felkéréseim, munkalehetőségek, szeptembertől rendszeresen edzhetek, és úton-útfélen gyűjtöm be a férfiak bókjait. Sőt mostanában egyre több fotózásra is hívnak, és mivel a gátlásaimat is legyőztem, nem kizárt, hogy ezentúl egyre több munkára mondok igent. Egy dolog azonban mindennél fontosabb: mivel természetesen én is arról álmodom, hogy egyszer oltár elé vezetnek és édesanya is lehetek, remélem, rövidesen megtalálom a férfit, akivel ez az álmom valóra is válhat. Tudom, hogy eddig nem feltétlenül keresgéltem jó helyen, de amióta tiszta vagyok, talán az új helyek, az új emberek és az új életem valóra váltja ezt az álmom is – mondta, miközben csupán egy hálóból álló, fekete ékkövekkel kirakott ruhában pózolt a kamera előtt. 

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

metropol.hu

Kiderült, kik zaklatják két éve Klárikáékat, megdöbbentő dolgot tettek

travelo.hu

Hihetetlen látvány: havazott a Szaharában

hirtv.hu

Féknyúz: Így vezette félre az RTL Klub és a jobbikos képviselő az embereket

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Másfél óra alatt döntöttek a nácik a holokausztról

nemzetisport.hu

MTK: a másodosztályba igazolt a létszámfelettivé vált szélső

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a koronavírusos francia játékos kiszökött a szegedi karanténból – sajtóhír

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

origo.hu

Így lehet fejleszteni a hazai diótermesztést