Celeb

Vajna sztárt csinál Palácsikból?

F. F.

Létrehozva: 2013.08.23.

A stáb tagjai a forgatókönyvből tudták meg, hogy Mrs. Vajna szerepet kapott abban a filmben, amelyet a férje vezette filmalap 227 millió forinttal támogat.

Andy Vajna újdonsült felesége filmszínésznői babérokra tör. Palácsik epizódszerepet kapott abban a vígjátékban, amelyet a férje vezette filmalap is támogat. Lehetőség lehet ez arra, hogy színésznőként bizonyítson.

Alig három nappal esküvője után már filmes karrierjén dolgozik Palácsik Tímea, aki a hites ura vezette filmalap támogatását élvező produkcióban kapott szerepet. A Megdönteni Hajnal Tímeát című játékfilmet – melyben az újdonsült ara két jelenet erejéig kapott szerepet – az Origo információi szerint 230 millió forinttal támogatja a Magyar Nemzeti Alap, a bemutatóját pedig 2014 februárjára tervezik.

A hírportál szerint Palácsik egy plázacicát alakít majd a filmben, amely különösebb színészi kihívásokat nem tartogat. Ennek ellenére ez jó lehetőség a harmincéves egykori modellnek, hogy színésznőként is megmutassa magát. Talán a későbbiekben – egy olyan elismert producer oldalán, mint a férje – nagyobb szerepet is kaphat, ahogyan egykor Dobó Kata a Szabadság, szerelem című történelmi drámában.

A Bors különös dolgokat tudott meg stábközeli forrásból.

– Három napja forgatják ezt a filmet, és valóban szerepel benne Palácsik Tímea. Még a stábtagok sem tudtak arról, kivel dolgoznak majd együtt, a forgatókönyvben vették észre a nevét – árulták el a produkció környezetéből a Borsnak. – Sokan meglepődtek ezen a választáson, hiszen azt semmiféle bejelentés nem előzte meg. Az még kérdéses, hogy szövege is lesz-e Tímeának: lehet, hogy csupán statisztaként szerepel majd, a hangját nem lehet hallani a filmben – tette hozzá a bennfentes.

Lapunk a film rendezőjét, Herczeg Attilát éppen forgatás közben érte utol, hogy Tímea kvalitásairól érdeklődjünk. Herczeg – akinek ez lesz az első nagyjátékfilmes bemutatkozása –, egyelőre nem kívánt nyilatkozni, de megígérte, hogy a producerek visszahívják a Bors munkatársát, és információkkal látják majd el. Ez egyelőre nem történt meg.

Szerepecske?

Az internetes fórumokon többen is kifogásolják a szereposztást. 

– Jóska bácsi, a sarki hentes takarítónői állást ad a feleségének, mert arra van kapacitása, Andy papa filmes mogul, ő szerepecskét ad az arájának – kommentálta ancsu.
Jobbharag ezt írta: – …ismerve a mai magyar vígjátékokat, inkább nem lesz jó, csak amolyan félszar. És ezt közpénzből – értsd: adóból – pénzelitek? Köszi (…)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek