Celeb

Tóth Gabi sír Keresztes Ildikó helyett

K. B. V.

Létrehozva: 2013.08.27.

Keresztes Ildikó szeme sohasem maradt szárazon az X-Faktor drámai, érzelmes pillanataiban. Bár a sírós mentor távozott a show-ból, könnyekben nem lesz hiány: Tóth Gabi átvette a stafétabotot.

A korábbi X-Faktor-szériákban Keresztes Ildikó könnyei, melyekkel sűrűn áztatta a ­men­torok asztalát, dramaturgiai elemmé váltak. Sírásai majdhogynem többet szerepeltek az újságokban, mint a versenyzők. Nem csoda, ha a mentorváltáskor Ildikó utódját, Tóth Gabit is mindenki arról faggatta, láthatunk-e tőle hasonló jeleneteket. Gabi lapunknak akkor azt mondta, nagyon tiszteli ugyan, de biztos, hogy nem lesz a következő Keresztes Ildikó.

– Fel vagyok rá készülve, hogy mindenki összehasonlít majd vele, de szerintem hamar be fogom bizonyítani, hogy ­teljesen mások vagyunk – mondta lapunknak korábban az énekesnő, de hozzátette: – Ha olyan csodás hangot fogok hallani, nem lehetetlen, hogy én is szabad utat engedek az érzéseimnek.

S láss csodát, még el sem kezdődött a műsor, Gabit máris pityergés közben fotózták le, és a kép aztán az X-Faktort reklámozó újsághirdetésekbe is bekerült, mintha a produkció tudatosan építene a könnyfaktorra. Az újdonsült mentor pedig bevallotta, még sor sem került az élő adásokra, máris többször eltört nála a mécses.

– Amikor elvállaltam a mentorságot, féltem a feladattól. Fiatal vagyok, ezért nem tudtam, hogy fogad majd a többi mentor, akik már évtizedek óta a szakmában vannak, vagy épp a mentoráltjaim – magyarázta Gabi, aki kellemesen csalódott: társai mindig elfogadják a véleményét, és egyenlő félként kezelik.

– Különösen Alföldi Robival kerültünk barátságba, aki hasonló lelki beállítottságú, mint én. Ha olyan jelentkezőt látok, amilyen én voltam annak idején, bizony bepárásodik a szemem. De belőlem megrázóbb élmények tudják csak kiváltani azt a fajta megrendültséget, mint annak idején Ildiből.

Ilyenkor mindig arra emlékezem, én hogyan kezdtem: énektanárhoz járni korábban sosem volt lehetôségem, mégis akartam, és tettem is a céljaimért. Ha ugyanezt a tenni akarást látom, elérzékenyülök – magyarázta az énekesnő.

Megóvja a mentoráltjait

Tóth Gabi a Bors szerdán megjelenő TV Magazinjában is a szeptember 7-én induló X-Faktorról mesél. – Ami engem illet, autodidakta módon sajátítottam el mindent. Addig énekeltem valamit, amíg nem tudtam megcsinálni.

Nem vagyok a „magolás" híve, természetesen a hangot lehet képezni, a légzéstechnikát javítani, és vannak, amiknek ösztönösen kell jönniük – mondta az interjúban az énekesnő, aki arra a kérdésre, hogy mi az, amiben a leginkább változott, amióta feltűnt a TV2 képernyőjén, a következőt válaszolta: – Felnőttem. Még gyerekfejjel, 16 évesen vágtam bele ebbe a szakmába. Vidéki lányként egy teljesen új környezetbe kerültem, mindenkiben megbíztam.

Kezdetben nem volt, aki fogja a kezem, a mentoráltjaimat ettől már megkímélhetem, pontosan tudom, mit kell tenni. Amiben változtam még, hogy a negatívumokat a helyén kezelem, azok csak megerősítettek.
(A teljes interjú a Bors holnapi TV-mellékletében olvasható) 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek