Celeb

Tolvai Reny megvédi szerelmét

Létrehozva: 2013.08.08.

Tolvai Reny nem engedi, hogy a sok rosszindulatú pletyka kikezdje kapcsolatát. Az énekesnő mindig kitartott Kállay-Saunders András mellett, és a jövőt is közösen képzelik el. Harmincéves korában babázni szeretne.

A fiatal pár szerelmét a 2010-es Megasztár óta kíséri figyelemmel egy egész ország. Tolvai Reny és Kállay-Saunders András kapcsolatára sokan irigyek, és ahogy lenni szokott, róluk is számtalan rosszindulatú pletyka ütötte már fel a fejét.

Sokan azt remélték, a nyomás alatt szerelmük egyszer csak megtörik, és szakítanak. – Mindig meglepődnek azon az emberek, hogy mi még együtt vagyunk. Mi pedig nem értjük Andrással, hogy miért kételkednek az érzéseinkben. Szeretjük egymást, és nem engedjük, hogy a szakmai dolgok közénk álljanak – indokolt Reny, majd hozzátette: nekik nem esik nehezükre életben tartani a szerelmüket, hiszen kapcsolatuk a bizalmon alapul.

– Sok rosszindulatú pletyka keringett rólunk, de mi soha nem adtunk ezekre, inkább egymásnak hittünk – árulta el titkát az énekesnő. Reny és Andris viszonya sok próbát kiállt már, így a távoli jövőt is közösen képzelik el.

– Családalapításról ugyan még nem beszélgettünk, de számunkra magától értetődő, hogy közös családot szeretnék. Ez természetesen nem mostanában lesz, hiszen építjük a karrierünket. Én úgy képzelem, hogy harmincéves korom körül fogok babázni. 

Hetente változtatja a külsejét

Tolvai Reny nagy változásokon ment keresztül, ami nem csak a dalaiban mutatkozik meg. Az énekesnő 25 kilótól szabadult meg, így a külsejét is bátrabban meri változtatni.

– A legtöbb dolga a fodrászomnak van. Nagyon szeretem variálni a frizurámat, de például körmöshöz is hetente, kéthetente járok. Általában akkor változtatok, amikor megunom, amit a tükörben látok vagy egy új klippel, dallal jövök ki – magyarázta.

– Egyrészt szeretném megmutatni az embereknek minden arcomat, másrésztnagyon szeretek meglepetést okozni Andrásnak. Előfordul, hogy leesik az álla, amikor meglát egy új fazonú hajjal. András véleménye fontos nekem, és ő mindig el is mondja, mit gondol. Szereti, hogy folyton átalakulok, egyedül a rövid hajamhoz ragaszkodik.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek