Celeb

Szabó Zsófit befogadták párja lányai

2013. augusztus 13. kedd 08:15

Komoly próbát állt ki a főnökével, Nagy Tamással járó ifjú színésznő. Párjával és annak két lányával nyaralt, s remekül megértették egymást. A jelek szerint Dóri és Anna elfogadta édesapja új szerelmét.

A hétvégén tért haza a nagy családi nyaralásról Szabó Zsófi, melynek során végre kipróbálhatta, hogy áll neki az „anyaszerep”. Az egyhetes vakáció remek alkalom volt arra, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát párja, Nagy Tamás gyermekeivel.

Zsófi és a Jóban Rosszban producere néhány hónapja szeretett egymásba, vonzalmukról a kollégák már jó ideje tudtak, de csak a július végén megrendezett, évadzáró stábpartin vállalták fel nyíltan. Egymásra találásukat több körülmény nehezítette: Zsófi huszonkét évvel fiatalabb szerelménél, aki ráadásul a főnöke.

Ám a legnagyobb akadályt Nagy Tamás családi élete jelentheti számukra, mivel Zsófinak a producer lányainak szeretetét is ki kell vívnia. A válófélben lévő apa valószínűleg azzal is próbálta megkönnyíteni a lány dolgát, hogy gyermekeit elvitte a közös nyaralásra.

A Bors olyan képekre bukkant az interneten, melyek azt tanúsítják, hogy Zsófi tökéletesen beilleszkedett a Nagy családba. – Életem legjobb nyaralása volt – újságolta barátainak a színésznő, akinek az együtt töltött egy hét alatt volt ideje összecsiszolódni a nála mindössze nyolc évvel fiatalabb nagyobbik és a még csak hatéves lányokkal.

A Bors úgy tudja, a gyerekek a kezdetektől elfogadták édesapjuk új kapcsolatát, de a közös vakáció még jobban összekovácsolta négyesüket. A fotók alapján úgy tűnik, Zsófi és a gimnazista Dóri könnyebben megtalálta a közös hangot, többnyire együtt mártóztak a tengerben, együtt fotózkodtak, sőt még egyforma hennatetoválást is készíttettek maguknak.

Nagy Tamás is kivette a részét a programokból, Zsófit elkísérte egy halpedikűrre, amit maga is kipróbált, és fényképen meg is örökítette. A közös családi album első képei tehát elkészültek a ciprusi vakáción, igaz egy kapcsolat igazi próbája az, hogy miként működik a hétköznapokon.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

tenyek.hu

20 milliót csaltak ki az idősektől

feol.hu

Újra bizonyított a székesfehérvári katonanő

magyarnemzet.hu

Novak Djokovics ajándéka sokkolta fiatal szurkolóját + videó

teol.hu

Eszméletlenre szívta magát a járdán talált spanglitól

life.hu

Nem hiszünk a szemünknek: így nézett ki Halle Berry 30 évvel ezelőtt - Fotó

metropol.hu

Nagyon durva baleset történt Újbudán! Fejre állt egy autó

origo.hu

Mellkisebbítő műtétje volt a magyar luxusfeleségnek

origo.hu

FONTOS: Magyarország első az oltások beadásában az EU-ban

sulilife.hu

Öt szabály, amit minden macskagazdinak ismernie kell