Celeb

Rendőri engedéllyel mennek Alföldi ellen

Munkatársunktól

2013. augusztus 30. péntek 08:25

Engedélyezték a hatóságok mindkét tüntetést, amit az István, a király színre vivője ellen szerveznek a „nemzetgyalázó” rendezés miatt. Az alkotók nem félnek, bíznak abban, hogy megvédik őket. A megmozdulást egy olyan hölgy szervezte a Facebookon, aki fegyverrel pózol.

Nem kis felfordulásra számíthatnak az István, a király szereplői és szervezői az augusztus 30-i előadáson, a Papp László Budapest Sportarénánál. A rendőrség ugyanis már hivatalosan is engedélyt adott a sokak által botrányosnak címkézett darab elleni tüntetésre, vagyis egészen pontosan kettőre is.

– 2013. augusztus 30. napra egy csoport és egy magánszemély jelentett be rendezvényt, amely a gyülekezési törvény hatálya alá tartozik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a bejelentést tudomásul vette – írta lapunknak megküldött válaszában a BRFK, ahol azt is jelezték, a bejelentés teljesen szabályosan történt, azt ugyanis legalább 72 órával az esemény megtartása előtt meg kell tennie a tüntetés szervezőinek.

A rendőrség azt ugyan nem árulta el, mekkora tömegre számítanak, azt azonban elmondták, hogy készülnek a tüntetés biztosítására. – A rendőrség felkészült a rendezvény biztosítására, amelynek kapcsán minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fel fog lépni. A fellépők és a nézők védelme nem a rendőrség

feladata, azonban amennyiben a rendőrség bármilyen hatáskörébe tartozó jogsértést vagy bűncselekményt észlel, megteszi a szükséges intézkedéseket – írták.

A készültségre pedig minden okuk megvan, a Bors információi szerint ugyanis a tüntetést egy olyan hölgy szervezi, aki pár nappal ezelőttig még saját Facebook profilképén egy fegyverrel pózolt. Ő volt a „Tiltakozás Alföldi újabb gyalázata ellen!” esemény létrehozója is a Facebookon, amit azóta eltávolítottak a közösségi portálról.

A nő fegyveres képéhez érkezett hozzászólásokból pedig az is kiderült: nem kellene neki kétszer mondni, hogy használja is azt. Sőt névsora is van arról, hogy kik ellen fordítaná fegyverét, amelyről egyébként a kép alapján még a BRFK sem tudta lapunknak megmondani, hogy éles lőfegyver-e vagy sem.

A magát M. Krisztaként megjelölő hölgy egyébként még a TEK, vagyis a Terrorelhárítási Központ figyelmét is felhívja: „Na, TEK, most sasoljatok…” – fogalmaz oldalán.

A szereplôk nem félnek

Korábban a darab producere, Rosta Mária azt nyilatkozta lapunknak, nem félnek a fenyegetéstől és nem készülnek védelemmel. Az szerinte ugyanis a rendőrség dolga, akik mindent meg is fognak tenni, hogy békésen menjen le az előadás. Stohl András lapunk munkatársától értesült a tüntetés tényéről, amivel nem is kívánt foglalkozni. – Nekem az a dolgom, hogy a legjobbat nyújtsam azoknak az embereknek, akik jegyet váltottak az előadásra – fogalmazott.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15627354_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt vannak a világsztárok meztelen fotói - galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11836_resized.jpg?avcount=1675515607
vg.hu

Semmi nem lesz már olyan, mint volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626621_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Férjes modell volt Kucsera Gábor szeretője – több forrás szerint

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15629303_auto_resized.png
hirtv.hu

Rövidesen eleshet Bahmut városa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626412_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Nem csak Shakirát cserélték le egy Twingóra” – Nagy Melanie miatt keményen beszóltak Kulcsár Edinának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626207_auto_resized.png
mandiner.hu

Az amerikai külügy megvédte a magyar kormánynak beszóló nagykövetét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11835_resized.jpg?avcount=1675515607
vg.hu

Hatalmas pusztítást végeznek az erdőtüzek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15627953_auto_resized.jpg
travelo.hu

Olasz házak helyett most kolostorokat vehetünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628241_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kegyetlen üzenetet kapott Kulcsár Edina: "Nem csak Shakirát cserélték le egy Twingóra"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628462_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tudtad? Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/zU1zhyUdT1KRUtJRFdiluVO3Ryk77xterOc5oMVLAYA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RlMGFlMTM1ZWVmYTQ5NmY4NzU5MjhmOThhNzQ1YTVl.jpg
Vége?

Gyanús jelek! Tápai Szabináék után újabb sztárházasság került válságba?

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/PPl-ctyUB6FiuXYuMj75iFYoI34jIkehZQUhjUXNgGI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNmZWE3OGUzZGJjNTQ0NmY4NjQ1NGM2N2E4MGY3NjE4.jpg
VITA

Marics Peti kitálalt Tóth Andiról: Más szemmel nézünk erre az egészre