Celeb

Miért titkolják Palácsik Tímea filmszerepét?

Bors

2013. augusztus 26. hétfő 08:35

Sokakat meglepett a hír: Palácsik Tímea az Andy Vajna vezette filmalap támogatásával készülő filmben kapott lehetőséget. Az azonban hétpecsétes titok, milyen szerepet alakít a fiatalasszony.

Palácsik Tímea filmszínészi babérokra tör. Alig pár nappal az után, hogy Andy Vajna bekötötte a fejét, kiderült, hogy szerepet kapott a Megdönteni Hajnal Tímeát című produkcióban. A filmproducer harmincéves kedvese, úgy látszik, hamar felmérte lehetőségeit, és azonnal élt is velük. A filmet, amelyben szerepet kapott, a Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap 227 millióval támogatja.

– Sokan meglepődtek ezen a választáson, mert semmiféle bejelentés nem előzte meg. Az kérdéses, lesz-e szövege Tímeának: lehet, hogy csupán statisztaként szerepel majd, és a hangját nem lehet hallani a filmben – nyilatkozta lapunknak egy bennfentes pénteki lapszámunkban.

Szerettük volna a gyártásért felelősöket megszólaltatni, de elutasítóan fogadták megkeresésünket. Bár lapunk értesült róla, hogy a filmet pénteken a Pilis csíkvári templomban forgatták, a felvételek helyszínére nem engedték be munkatársainkat. Az ott dolgozó biztonsági őr határozottan útjukat állta, és a Filmalaptól sem kaptunk érdemi információt.

„A Megdönteni Hajnal Tímeát munkacímű produkció első hivatalos sajtótájékoztatója szeptember elején várható, a sajtótájékoztató után szívesen látjuk önöket, előre egyeztetett időpontban a forgatáson is. Jelenleg a forgatáson riport készítését és fotózást, a zavartalan munkavégzés biztosítása miatt, nem tudunk engedélyezni” – írta Berecz Ágnes, a Focusfox/ MHT Produkció producer asszisztense, akit arról is kérdeztünk, kit alakít Palácsik, de erre is azt a választ kaptuk, hogy „minden felmerülô kérdésre a szeptemberi sajtótájékoztatón válaszolnak”.

A rendezőt ismét megkerestük, de Herczeg Attila továbbra sem kívánt nyilatkozni, arra kért bennünket, hogy a gyártásvezetést keressük, és ezzel bezárult a kör. Vajon miért kezelik ennyire bizalmasan Palácsik Tímea első filmszerepét?

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ehhez a három jegyhez visszatér az exe 2022-ben

origo.hu

Látványos képeken az európai felhőkarcolók

mandiner.hu

Carolina Punset: Ha Brüsszelben élsz, egy iszlamisták által birtokolt városban élsz

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

origo.hu

Jeges kanyont fedeztek fel az Antarktiszon

nemzetisport.hu

Kerékpár: 95 százalék esélye volt, hogy lebénulok – Bernal

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók