Celeb

MC Hawer: Éva, használj gumit!

GYLF, ozs

Létrehozva: 2013.08.14.

MC Hawer is megjárta azt az elvonót, ahol VV Évát kezelik: a zenész óva inti a botrányhősnőt attól, hogy nyertesnek érezze magát az alkohol elleni harcban. Éva azt mondja, kár aggódni érte.

A mulatós zene egykori királya tudja, milyen háborúba keveredett VV Éva. MC Hawer korábban hónapokon át feküdt a Merényi Gusztáv Kórházban – ahová most Éva is befeküdt –, hogy megszabaduljon alkoholfüggőségétől. A zenésznek a legnehezebb időszak mégis a kórházon kívüli volt.

– Az elvonó után is erősnek kell lenni, mert ez a legnehezebb időszak. A legjobb, ha az ember csak vizet iszik és nem keveredik olyan helyekre, ahol italt mérnek vagy a baráti társaság italozik. Többször próbálkoztam a végleges leszokással, de mindig a piához jutottam vissza. Abban a stádiumban kaptam észbe, amikor már hetek óta nem ettem semmit, csak ittam, hánytam.

– Ezek a kiábrándító, rossz emlékek ma is a szemem előtt lebegnek. Nem mondom, hogy nem csúszik le még most is egy-két sör, de elmondhatom magamról, hogy sikerült lejönnöm a piáról. Az elvonó helyszínére még most is visszajárok, de nem kezelésre, hanem az ottani barátaimhoz, akiket akkoriban ott ismertem meg. Évát még sosem láttam bent, de azt tanácsolom neki, kerülje a bulikat, ha meg szexfüggő, használjon gumit – mondta a zenész.

– Köszönöm a tanácsokat, de nekem a bulik a javamat szolgálják. A pánikbetegségem miatt jó, ha sok ember vesz körül, megszokom. És a kísértésnek eddig is ellenálltam, csak így győzhetek az alkohollal szemben – mondta a Borsnak Éva, aki még mindig a kórház lakója, igaz, értesüléseink szerint gyakran már éjszakára sem jár be.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek