Celeb

Másik nőért hagyta el férje a terhes színésznőt

F. F.

Létrehozva: 2013.08.27.

Bár az egyik legfontosabb szereplője az RTL Klubon látható Szulejmán című sorozatban, Meryem Uzerli mégis úgy döntött, kilép a telenovellából. Ezen a legtöbb rajongó teljesen kiakadt, ám amikor megtudták, miért is döntött így, elcsendesedtek.

A színésznő magánéleti okok miatt kényszerült arra, hogy kilépjen a sorozatból. Miután vakációjuk alatt egy másik nőért elhagyta őt a kedvese, Can Ates, s kiderült, Meryem a hűtlen férfi gyermekét hordja a szíve alatt. – Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóktól és a stáb minden tagjától. Bármennyire is szerettem volna, nem tudtam tovább távol lenni a barátaimtól, a családomtól.

Egy idő után már csak a rossz dolgokat láttam. Egy mély szakadékba kerültem, és azt éreztem, hogy el kell menekülnöm, vissza kell jönnöm Németországba vagy meghalok – nyilatkozta egy magazinnak a vörös hajú szépség, aki immáron négy hónapos terhes, és a dolgok mostani állása szerint – az általa megformált Hürrem asszonnyal ellentétben – sajnos egyedül, apa nélkül várja gyermekét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek