Celeb

Kövér nőt sértegetett Schobert Norbi

Létrehozva: 2013.08.03.

Retteghetnek a túlsúlyosok Schobert Norbitól. A táplálkozási szakember – ahogy ő nevezte – a nyami-nyami jelenség keretein belül velük akarja elrettenteni az édességfüggőket.

Óriási felháborodást váltott ki Schobert Norbert Facebook-bejegyzése. A táplálkozási szak­ember egy hátulról lefotózott túlsúlyos ­lány­ról tett közzé egy képet az interneten a következő kommentárral:

„A fánk- és a gofripult győzelme. Gondolj bele! 18 év. A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. Kettes típusú diabétesz nyert. Boldog élet veszített. Mindezt azért, hogy nyam-nyam a fehér liszt és cukor elolvadjon a szájában. Megéri? Hülyék vagytok? Nem érdekel, ha sértő. A barátok nem nyaliznak. Ez érted szól! Ne fojtsd gusztustalan hájba az egyetlen életed!” – írta ki ­Rubint Réka férje, akinek véleményén még a követői is ­fel­háborodtak.

Valóságos népharag zúdult az Update kaják atyjára. Ám ő ezek után sem törölte vagy módosította véleményét. Továbbra is kitart mellette.

– Nem érdekel, ha anyáznak. Tudom, hogy mi a célom. Hirtelen a duplájára nőtt az oldalam látogatottsága, több mint ezren szóltak hozzá. Nem hiszem, hogy az az ember alázza a kövéreket, aki Magyarországon a legtöbb túlsúlyost fogyasztotta le – kezdte a magyarázatot a Borsnak Schobert.

– Hogy lehet valakit megalázni, aki fel sem ismerhető? Hátulról egy sziluett látszik. Ráadásul nem is ismertem a lányt, egyszerűen csak lefotóztam, gyakran készítek magamnak szociológiai fotókat. Ahányszor ilyen kövér embert látok, mindig az jut eszembe, hogy pár másodperc boldogságért vajon miért követnek el lassú öngyilkosságot. Ezek az emberek meghalnak, de addig sem élnek. Egy ­jelenségről írtam, aminek azt a nevet adtam, hogy „nyami-nyami” – érvelt a fitneszguru, aki annyira belelkesedett, hogy folytatja a túlsúly elleni verbális kampányát, ha tetszik, ha nem.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek