Celeb

Kiakadt a Gyűrűk ura sztárja, mert nem akartak szexelni vele

Bors

Létrehozva: 2013.08.16.

Dominic Monaghan, a Lost és a Gyűrűk ura sztárja kiborult, amikor egy nő nem akart vele lefeküdni. A színész obszcén SMS-üzenetekkel bombázta a szerencsétlen nőt, és a vagyonával kérkedett.

Dominic Monaghan és a neve elhallgatását kérő nő egy évvel ezelőtt ismerkedtek össze, ám a kapcsolatuk zátonyra futott, amikor a színész szerette volna ágyba vinni őt – értesült a RadarOnline. A Lost Charlie-ja miután kosarat kapott, többször is avval kérkedett a lánynak, hogy több mint 3 milliárd dolláros bevételt hozott a film, amiben szerepelt, és hogy olyan sorozatban szerepelt, amit a világ 120 országában vetítettek sikerrel.

A színész ezután sem állt le, gettóribancnak és ostobának nevezte a 25 éves lányt, miután az egy randevút szeretett volna kérni tőle. A Gyűrűk ura sztárja kikérte magának a romantikát, hiszen szerinte az ő szakmájában nem szokás randevúzgatni, és csak és kizárólag szexről lehet szó.

Ezután további ocsmányságokat írt a nőnek, többek között azt, hogy soha nem is akart szexelni vele, mert nem akart herpeszt kapni tőle. A Radar megkereste a színészt, aki elismerte, hogy saját maga írta az obszcén üzeneteket, ám állítása szerint a lány már két éve folyamatosan zaklatta őt, amiből elege lett, és ezért döntött úgy, hogy néhány durva beszólással rövidre zárja a dolgot.

– Csak néhányszor beszéltünk telefonon. Akkor is olyan volt a hangja, mintha részeg lenne és mindig megpróbált áthívni magához. De mondtam neki, hogy én nem az a lány vagyok, akit ő szeretne. – mesélte a weblap munkatársának a lány, aki azt is elmondta, hogy nem hírnevet vagy pénzt szeretne, hanem csak tudatni akarja a világgal, hogy Monaghan nem az a jófiú, akinek mindenki gondolja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek