Celeb

Felesége nélkül híradózik Bárdos

K. B. V.

Létrehozva: 2013.08.01.

Sajnálja, hogy nem viheti a gyerekeit a délutáni edzésekre, de örül, hogy új lehetőséget kapott, és újra műsort vezethet Bárdos András. Most viszont felesége nélkül láthatjuk, hiszen Máté Kriszta a konkurenciánál dolgozik.

Az utóbbi években jobbára csak könyvei kapcsán hallhattunk az egykor a TV2-n hírműsort vezető Bárdos Andrásról, a riporter azonban most visszatér a képernyőre. A Story4-en Utolsó nap című, hírességek rejtélyes halálát feldolgozó műsora már most is látható, és augusztus 20-tól híradót vezet.

– A Hír24 kicsit más lesz, mint a többi hírműsor. Untat a bulvár a híradóban, mert nem ott van a helye. Biztosan kevesebb lesz a karambol, meg a bűnügy, mint
a Tényekben, talán kissé elemzőbb is lesz – mesélte a tévés, utalva arra, hogy korábban a TV2 vezetésével több vitája is volt az ottani hírműsor szerkezetével kapcsolatban. Az új műsor azonban nem csak ebben lesz más. Míg András a Tényekben szerkesztőként is dolgozott, a Hír24-nél kevesebb beleszólása lesz a műsorstruktúrába.

– Volt és van is szerepem a műsor megtervezésében, de most alapvetően műsorvezető leszek, erre szeretnék koncentrálni. Az vonzott vissza a képernyőre, hogy a kiadó egy korszerű és szép gondolatot akar megvalósítani, vagyis, hogy tévében, neten, mobilon, bárhol is jársz, hozzáférj a hírszolgáltatáshoz – folytatta Bárdos, aki azt is elárulta: fel sem merült, hogy ezt a hírműsort is feleségével, Máté Krisztával közösen vezessék, ő ugyanis most az RTL II-n dolgozik.
Andrásnak egyébként nehéz volt feladni az elmúlt három és fél évet, ami a napi képernyőzés nélkül sokkal nyugodtabban telt, mint akkor, amikor feleségével mindketten estig a stúdióban ültek.

– Valóban nyugodt élet volt, hiszen nem volt főnököm, és kimaradhattam a közéletből, amiben részt venni annyit jelent, hogy másokat sértegetünk, gyalázkodásokat viselünk el. Ez nem nekem való, nehezen viseltem már az utolsó tévés években. Meglátjuk, most mi lesz. Talán ugyanaz. Nem lenne jó. Amit még nem tudok, hogy ki viszi a gyerekeket a délutáni edzésekre. Ha nem én, az fájni fog – mondta a műsorvezető. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek