Celeb

Elmúlt Majka pókermániája

ozs

Létrehozva: 2013.08.25.

Az ország egyik leghíresebb zsugásának számító Majka végleg letette a paklit. A nemzetközi pókerversenyeket is megjárt rapper félretette az ördög bibliáját, és felkapott rapperként inkább a rapbiznisz adta lehetőségekre koncentrál.

– Négy éven keresztül kevertem a lapokat aktívan. Sokszor nyertem, de előfordult a bukta is. Így is azt kell mondanom, hogy mínuszban jöttem ki. Rapperként szerencsére most robog a szekerünk Curtisszel és BLR-rel, úgyhogy konkrétan csak a rapkarrieremmel foglalkozom és a családommal. Addig ütjük a vasat, amíg meleg, nemsokára elkészítjük az ország legdrágább és egyben leglátványosabb klipjét – szögezte le Majka, akinek a mostani felpörgetett életvitelébe egyszerűen már nem fér bele a szerencsejáték.

– Nincs időm a zsugára: legfeljebb havi egy alkalommal szoktam csak pókerezni. Ahhoz, hogy jó játékos legyél, viszont napi szinten kéne kártyázni. Ez is ugyanolyan sport, mint a többi. Napi több órát, de legalább hetente három-négy alkalommal kell gyakorolni – magyarázta a rapper, aki úgy érzi, végleg megszabadult a kártyaszenvedélyétől.

– Hiányzik egy kicsit, de azt hiszem én már túl vagyok rajta. Jó a játék, meg minden, de leginkább az ott ülő emberek miatt jó, akikkel tudok beszélgetni. Az időt viszont, amit asztalnál ülve töltöttem el, már senki sem adja vissza – zárta le a témát Majka.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek