Celeb

Dalba foglalták Gönczi Gábort

K. B. V.

Létrehozva: 2013.08.13.

Dal született a Fókusz műsorvezetőjéről. Gönczi Gábort egy feltörekvő rockbanda vette a szájára, dallamos neve ugyanis jól hangzott a refrénben. A tévésnek tetszik a Gönczi Gábor címû dal.

Beállt a halhatatlanok sorába Gönczi Gábor? Minden jel szerint igen, hiszen már életében dalt írtak róla. Mindez persze csak vicc, mint ahogy az a keserédes abszurd nóta is, amivel a Fool­about zenekar lepte meg az RTL Klub Fókuszának műsorvezetőjét.

A humorral és egyedi hangzásvilággal megáldott dalra egy videomegosztó portálon találtunk, s legnagyobb meglepetésünkre maga a címszereplő is csak most értesült a Foolabout Gönczi Gábor című dalának létezéséről, pedig az legalább egyéves. Sőt, a zenekar és a műsorvezető már találkozott is, ám ez eddig csak a zenekar tagjai számára volt jelentős.

– Nagyon meglepett, de persze mindenképp hízelgő, és imádom a dalt – mondta lapunknak Gábor, aki azt is elárulta: a saját nevét ütötte be a YouTube keresőjébe, így talált a róla szóló dalra. – Nem akartam hinni a szememnek és a fülemnek. Aztán kutattam az emlékeimben, és eszembe ötlött, hogy május környékén odafutott hozzám egy csapat jókedvű fiatal, akik nevetve mesélték, hogy az egyik dalukban szerepelek.

– Akkor el is felejtettem ezt, erre most itt van ez az abszurd videoklip – folytatta a műsorvezető, akit egyáltalán nem bánt a nóta, sőt érdeklődéssel figyeli a dal karrierjét, mint ahogy most már a zenekart is, és örömmel venné, ha a fiúk felkeresnék.

A Foolabout énekesétől megtudtuk, poénból született a Gönczi Gábor-dal. – Az igényes, jó zenét, mint amit Gábor zenekara, a Smile játszik, mindig szerettük, még ha a hangzásvilága messze is áll tőlünk. A dal azonban mégsem ezért született, hanem prózai okból. A kicsit bugyuta gitárdallam már megvolt, amikor összejöttünk öten és ökörködtünk. Ebből a mámoros állapotból lett a dal, amellyel görbe tükröt tartunk a butácska popslágereknek – mesélte Balázs István.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek