Celeb

Beyoncé félmilliót költött rántott csirkére

Bors

2013. augusztus 21. szerda 15:45

Ez ám az étvágy! 48 egész csirkét és egyéb tetemes mennyiségű kétlábút rendelt házhoz Beyoncé. A szupersztár jó nagy partit adhatott.

Ki gondolná, hogy a mindig tökéletes alakú Beyoncé egy igazi zabagép? Pedig így igaz, s a jelek szerint a kedvence a csirke, mégpedig bármilyen formában. A szupersztár ugyanis nemrég 1444 Font, vagyis közel félmillió forint értékben rendelt magának egy gyorsétteremből különböző csirkeételekből. A futárt pedig készpénzben fizette ki.

Az általa rendelt csomagban volt 48 csirkeszárny-tál, 48 egész csirke, 12 vegetáriánus burger, 24 káposztasaláta, és 24 doboz rízs is, köretnek. Az énekesnő valószínűleg nem egyedül fogyasztotta el a tetemes mennyiségű kétlábút, ám mivel az étteremnél azt sem erősíthették meg, hogy valóban az énekesnő rendelt, így azt sem tudták megmondani, hogy mekkora volt a tolakodás az ajtóban, amikor megérkezett a vacsora.

Az azonban biztos, hogy Beyoncé nem először rendelt a Nando-tól, korábban 800 fontért kéretett magának különböző csirkealkatrészeket.
 

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet