Celeb

Árulják Szécsi Pál örökségét

N. N. M.

Létrehozva: 2013.08.17.

A Szécsi-örökösök már hirdetik Szécsi Pál tavaly szilveszterkor meghalt nővérének kiégett házát. J. Imre tévészerelő 12,9 milliót szeretne érte.

Eladó Kecskeméten, Hunyadivárosban egy száz négyzetméteres ház. Csendes utcában, óvoda, iskola, minden a közelben van. Tartozik hozzá egy dupla garázs is.

Az épület belülről felújítandó, nyílászárókat cserélni kell – ez a hirdetés jelent meg az egyik online hirdető felületen. A megadott telefonszámon J. Imre tévészerelő jelentkezett.

– Azért van szükség a felújításra, mert a ház egyik szobája kiégett teljesen, a többi részlegesen. Viszont az ingatlan tehermentes – tájékoztatott J. Imre.

Mint a Bors megírta: Szécsi Pál nővére kitagadta az örökségből többször is megváltoztatott végrendeletében a lányát és az unokáját. A végső változat szerint vagyonának a fele Imrét illeti, akit Katalin 3-4 hónappal a halála előtt ismert meg. A másik felét a postása, egy kutyamenhely és Gergely Róbert énekes között osztotta szét.

A jog szerint azonban az elhunyt gyermekének kötelesrész jár, így a vagyon fele mégis Szécsi Katalin lányát illeti, a többiek csak a másik felén osztozhatnak.

Szécsi Katalin hamvait májusban titokban, szűk családi körben szórták szét. Kecskeméten folytatták le a hagyatéki eljárást, ezután vált lehetővé, hogy a kecskeméti házat eladásra meghirdessék. Az örökségbe egyébként nemcsak a ház tartozik, hanem a tűz miatti biztosítási összeg – ez több millió forint –, az évi 2-3 milliós jogdíj és Szécsi Katalin néhány milliós bankbetétje is. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek