Celeb

Tragédia: öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza

Bors

Létrehozva: 2013.07.13.

Ma reggel Fót es Csomád között egy férfi holttestet találtak a rendőrök. Az áldozat öngyilkos lett, egy fára akasztotta fel magát, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

A Borsonline úgy értesült, hogy az áldozat Olvasztó Imre, akit az ország az Indul a bakterház című kultfilm Bendegúzaként ismert meg.

A gyerekszínésznek zseniális férfi 1966-ban született, novemberben töltötte volna be a 47. életévét. Bár a film bombasiker volt, Olvasztóból végül nem lett színész,  bár sokan próbálták rábeszélni. Ő csak egy jó mókának fogta fel a filmforgatást, aztán élte tovább az életét. Így egyetlen filmben szerepelt csupán, az Indul a bakterházban, amelyet 1979-ben forgattak.

Mint a délmagyar.hu-n éppen három éve megjelent interjúban elárulta – ezt ide kattintva olvashatja – végül a nyomdaiparban helyezkedett el Budapesten, névjegykártyától az óriásplakátig mindenfélét készített, bár a végzettsége más volt. Tájszólását felnőtt korára levetkőzte, mert mint mondta, mindig is nagyon zavarta.

Időközben nagycsaládos apa lett, négy gyermeke született, a legkisebb hároméves múlt. Egy interjúban úgy beszélt, mint aki boldog családi életet él."Engem egy idős néni nevelt fel, nem ismertem a szüleimet, és sosem vágytam a reflektorfényre, csak arra, hogy boldog, harmonikus családi életem legyen. Sikerült!" Az alábbi képen balra fent látható, a három nagy gyerekével:

Halála pontos körülményeit még vizsgálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek