Celeb

Kijátssza Vajnát Palácsik Tímea

Bors

Létrehozva: 2013.07.17.

Kevesli a pénzt Palácsik Tímea, amit Andy Vajnától kap, panaszkodik a barátnőinek, s lesajnálóan beszél a filmpápáról – aki pedig annak ellenére is próbálja védeni Tímeát, hogy botrányos fotók jelentek meg róla…

Egyre érthetetlenebb Palácsik Tímea és Andy Vajna viszonya. A Bors ugyanis több forrásból is megtudta: Palácsik Tímea, ha barátnőivel cseveg, levelezik, igen megalázóan és lenézően nyilatkozik Andy Vajnáról. Kiteregeti titkait fűnek-fának: úgy állítja be a férfit, mint valami pénzeszsákot, akitől nem kap elég havi apanázst.

Az is kiszivárgott: Palácsiknak nem tetszik, hogy Andy Vajna életében újra és újra felbukkannak az exei, akiket a magyar filmpápa a mai napig támogat, miközben Tímea – ezt panaszolja – alig-alig lát tőle pénzt. Ám Tímea ennél is jóval messzebbre merészkedett: intim, személyes dolgokat fecseg ki Andy Vajnáról.

Szavaiból árad a megvetés, megalázva így azt a férfit, aki pedig mellette volt a bajban, amikor Damu Rolanddal csatázott a bíróságon. Azt az embert, aki támogatta és el akarja őt venni feleségül – miközben Tímea nyilvánosan enyeleg a Balaton Soundon. Mint arról a Bors korábban beszámolt, félreérthetetlen fotók készültek Palácsikról, ahogy több férfira rámászik, az egyikkel pedig együtt sétál be a hotelba.

Ezek ismeretében különösen meghökkentő és elgondolkodtató, hogy Andy Vajna még ebben a helyzetben is próbálja védeni, mentegetni Tímeát. A producer a Blikknek ugyanis úgy nyilatkozott, a fotókon szereplő férfi leendő sógorának a fivére. Tímeát pedig továbbra is szereti – és megbízik benne. A Bors megtudta: Tímea és Gergő kettesben hajnali kettő körül tértek vissza a szállodába – erről több tucat fotót készítettünk.

Nem vette volna észre Palácsik, hogy perceken át szaporán kattog a fényképezőgép, még az intim pillanatokban is? Ez aligha hihető: Tímea mintha direkt vágyta volna a nyilvánosságot. Ne feledjük, már indulás előtt, a diszkóban feltűnően flörtölt több férfival is. Ha volt, mi lehetett ezzel a célja? Féltékennyé tenni Vajnát?

Ezek után már különösen éles a kérdés, hogy lesz-e esküvő augusztusban az Egyesült Államokban. Természetes, hogy egy úriember az egyértelmű fotók láttán is azt mondja, bízik a menyasszonyában. Ám a producernek hamarosan döntenie kell. Csakugyan elveszi Tímeát vagy lemondja az esküvőt? S vajon e két lehetőség közül melyik a kellemetlenebb?

Szólni Antonio Banderasnak, hogy mégsem kell a lagzira szívességbôl kölcsön adott hollywoodi villája, s értesíteni a meghívott világsztárok, híres emberek egész sorát, hogy mégsem lesz menyegző – vagy pedig mindezek után oltár elé vezetni Palácsik Tímeát?

Ezt a döntést csak Andy Vaj­na, a híres hollywoodi producer hozhatja meg. Aligha túlzás azt állítani: erre a fél világ kíváncsi. 

Nem hisznek Timinek

A Borsonline olvasói között megoszlanak a vélemények. A hozzászólók többsége szerint Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolata aligha az őszinte, igaz szerelmen alapulhat. – Ha egy idős pasi túl fiatal nőt választ társául, azt igazolásképpen teszi, és nem a boldogsága a legfontosabb – írta egyikük.

– Szerintem nem szabad ekkora korkülönbséggel párt választania Andy Vajnának… Mindenképpen árt a jó hírnevének ez az eset, kár, hogy megalázták, nem érdemelte meg… – írta másikuk.

Hoppon maradnak a világsztárok?

Danny de Vito, Silvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Robert de Niro – csak néhány a meghívott világsztárok közül, akik – mint azt a Bors megírta – hivatalosak Vajna és Palácsik augusztusi esküvőjére. Protokollszakértôk sem tudják, mennyire lehet kellemetlen, ha egy ilyen vendégsereggel kell közölni: elmarad az esküvô.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek