Celeb

Szinetár Dóra kiakadt

Bors

2013. június 8. szombat 13:45

A színésznő szeptemberig minden hétvégén fellép, ezért nem érti a rosszindulatú pletykát, miszerint válása miatt kevesebb a munkája.

Szinetár Dóráról azt írták, hogy a válás miatt megcsappantak a fellépései, holott szeptember végéig nincs egy szabad hétvégéje. Dóra a TV2 Aktív című műsorában mondta el, hogy mi az igazság.

– Zolival húsz közös fellépésünk lesz zsinórban a nyáron, emellett háromszor állunk egymás mellett a ­szín­padon a Mámoros dallamok című esttel, Nikával és Kökény Attilával négyesben. Szeptemberig min­den hétvégén fellépek, vasárnap Erdélybe utazom koncertezni, hétfőn pedig piacra kerül a gyermeklemezem, amire olyan sok rendelés érkezett, hogy már most tudjuk, újra kell nyomni. Ki és miért állítja rólam, hogy a válásom miatt nem foglalkoztatnak eleget? – kérdezi meglehetősen feldúlt hangon Szinetár Dóra, majd hozzáteszi:

– Végtelen a türelmem, emelt fővel viselem a magánéletünket boncolgató cikkeket és internetes hozzászólásokat, de ez már túlment minden határon. Pert indítok azok ellen, akik hazugságokat állítanak rólam.

További cikkek

Tragédia

Gyász: váratlanul elhunyt a csodálatos színésznő

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Ez is érdekelhet