Celeb

Sarka Kata beperli a lázadó szépségeket

Bors

2013. június 24. hétfő 08:15

Megbocsáthatatlan Kocsis Korinna tette a magyar jogtulajdonosok szerint. A koronát visszautasító lány, valamint a szintén csalást kiáltó Vígh Diána jogi szankciókra számíthat, ugyanis megsértették A Szépségkirálynô zsûrijének jó hírnevét.

Botrányos véget ért a TV2 A Szépségkirálynő című műsora. Az eredményhirdetésen először a 22 éves Kocsis Korinna neve hangzott el, aki a közönségdíjat kapta. Aztán a harmadik helyezettnek járó Miss Intercontinental címet hirdette ki Tatár Csilla. – Történelmi pillanatot írunk, mert Korinna duplázott – mondta a műsorvezető.

– Szeretnék valamit mondani! Szeretnék valamit mondani!" - olvashatták le a tévénézők is Korinna szájáról, Tatár Csilla pedig készségesen átadta a mikrofonját, noha látszólag ez nem volt betervezve az adásba.

– Nagyon szépen köszönöm ezt az elismerést, de szeretném a Miss Intercontinental címről a negyedik lány javára, aki a legtöbb pontot kapta, lemondani!" – mondta az ország színe előtt és hiába próbált meg Tatár Csilla határozottan fellépni a koronázás mellett, a lány még csak a kezébe sem volt hajlandó venni az ékszert.

A hatalmas döbbenetet és zavarodottságot követően tovább folyt a koronázás, a hivatalos műsoridő végeztével pedig kizárólag a Miss Universe Hungary címet elnyerő Kárpáti Rebeka, és Miss World Hungary cím tulajdonosa, Rákosi Annamária kettesben integetett a kamerába.

Ezzel egyidőben Kocsis Korinna közösségi portálon vezetett lapjára kikerült egy bejegyzés. Kiderült, előre kitervelt akció állhatott a háttérben. A lány azt állította, hogy jelentős és „folyamatos ellenszélben” kellett helytállnia a versenyen, de ennél többet a szerződése miatt nem mondhat. A Borsnak még a színpadon bővebben is kifejtette álláspontját.

- Négy évvel ezelőtt már harmadik lettem ugyanezen a versenyen, akkor a Miss Earth címet nyertem meg, ami nemzetközi szinten magasabbra rangsorolt ennél a Miss Intercontinental címnél. Nem szerettem volna elvenni mástól a lehetőséget – mondta, majd kérdésünkre hozzátette: soha többé nem indul szépségversenyen.

A műsort követő parti alatt azonban tovább gyűrűzött a botrány, ezúttal egy másik döntős lány, Vígh Diána döbbentette meg a nagyvilágot. Szintén a közösségi portálon. – A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott – állt a Facebook-bejegyzésben.

– Meg kell védeni a verseny becsületét – mondta a Borsnak határozottan Hajdú Péter a viharos eseményeket követően. – Mára már világos: Korinna arra készült, hogy vagy első lesz, vagy más módon oldja meg, hogy róla szóljon a műsor. Ezzel elismerte tiszteletlenségét a többi lány, a verseny készítői, a tévénézők iránt.

Indult már Vas megye Szépén, mindenféle kis versenyen, csak azt nem tudom, mi lett volna, ha helyezést sem nyer. Meztelenül rohant volna be, vagy felpofozza Kasza Tibit? Vígh Dia vádjai nevettségesek, senki sem gondolhatja komolyan, hogy a több évtizedes szakmai referenciával rendelkezô zsûritagok nevüket adnák bármilyen csaláshoz. Egyébként sem én, sem Kata nem voltunk tagjai a zsûrinek.

A kisebbségi tulajdonos, nemzetközi kapcsolattartó Gyulai Zoltán segítségével konzultálunk a verseny külföldi tulajdonosaival arról, hogyan tovább – tette hozzá felesége, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető-igazgatója azonban már határozottabb volt.

– Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint – mondta a Borsnak Kata.

A partin egyébként Korinna már meg sem jelent.

További cikkek

Szexbotrány

András herceg 11 oldalon keresztül tagadja az ellene felhozott vádakat

Válás

Meglepő dolgot állítanak Kulcsár Edina új párjáról: Ezért nem kell elválnia?

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

borsonline.hu

Döbbenet: Imrét újraélesztés közben akarta félrelökni egy vásárló, mert nem fért oda a tejhez

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt

mandiner.hu

A Bundestag-elnök szerint „a lakosság egyre nagyobb részének nincsenek német felmenői”

vaol.hu

Meghalt egy férfi Szombathelyen, nem baleset történt - fotók

origo.hu

Kísértetiesen villogó tárgyat észleltek az űrben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: mától lehet szavazni az álomcsapat tagjaira

vg.hu

Harci repülőket vezényeltek az orosz határra az amerikaiak

astronet.hu

Februári horoszkóp 2022: intenzív időszak csodás lehetőségekkel és mély megélésekkel

mandiner.hu

Sára Botond: Elvittem a ferencvárosiak üzenetét Karácsony Gergelynek

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

origo.hu

A rendőrök orra előtt fogyott ki a benzin, ami ezután jött, arra senki sem volt felkészülve