Celeb

Rémhír terjed Törőcsik Mariról

Földvári Zsófi

2013. június 18. kedd 08:25

Tizenöt percig volt kórházban, de máris az a pletyka járta, hogy beteg. A Nemzet Színésze csak rutinvizsgálaton volt, és kirobbanó formában várja a nyári munkáit, többek között Stohllal játszhat együtt.

Kórházban van Törőcsik Mari, Kórházba került Törőcsik Mari – ezekkel a címekkel jelentek meg hírek a világhálón a napokban. Szerencsére csak egy félreértésről van szó, a színésznő egy rutinvizsgálatra ment a fehér falak közé. Valójában gőzerővel dolgozik, egyetlen szabad perce sem lesz a nyáron a Nemzet Színészének, ugyanis Törőcsik Mari és Stohl András is szerepet kaphat abban a filmben, melyet Döme Barbara: A nagymama, aki elfelejtett meghalni című novelláskötetéből készít Ardai Tamás rendező-forgatókönyvíró.

A színésznő remek kondícióban várhatja a kezdést. – Tökéletes egészségnek örvendek, kérem, mindössze egy tizenöt perces rutinvizsgálaton vettem részt – nyilatkozta Törőcsik Mari a Borsnak, majd hozzátette: – Biztosan félreérthetően fogalmaztam az újságírónak, aki azt írta, kórházban vagyok. Rendszeresen járok rutinvizsgálatokra, melyek eredményei szerint jól vagyok.

– A kánikulát nehezen viselem, de összességében minden rendben, ne aggódjanak értem! Mint ismert, bő négy éve egy tüdővizsgálaton rosszul lett, és sokkos állapotba került a színésznő, de szervezete hamar legyűrte a betegséget.

A művésznőt a nyári forgatásról is kérdeztük, de konkrétumokat még nem tudott mondani mindössze annyit, hogy megkeresték, és lelkesen várja a kezdést, emellett nagyon boldog lenne, ha Stohl Andrással együtt szerepelnének.

A színész hasonló örömmel nyilatkozott a közös munka lehetőségéről. – A megkeresés megjött, aminek borzasztóan örültem – mondja Stohl András. – Fantasztikus lenne Marival együtt játszani, és persze nagyon jó magyar filmet csinálni. Ennél többet sajnos nem tudok mondani, én is várom a további részleteket. 
 

További cikkek

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek