Celeb

Mit remélhetnek a nők Brasch Bencétől?

Bors

2013. június 24. hétfő 10:45

A Bors megkeresésére egy grafológus, egy numerológus, egy asztrológus és egy mestermágus elemezte a hírességet és azt, hogyan alakul a színész szerelmi élete. Bence tökéletesen egyetértett a válaszokkal.

Soóky Andrea, grafológus: Csak az intelligens lányok vonzzák

Kézírása alapján Bence okos, önálló, de egyben óvatos fiú, aki mindig tudja a határokat. Nyitottabbnak látszik, mint amilyen valójában. Kedvessége és természetessége ellenére, legbelsőbb érzelmeit kevesen ismerik. Önkontrollja erős, néha akaratos, de emellett érzelmes és kezelhető személyiség.
Energikus, de figyelnie kell rá, hogy időnként oldja a kötelességtudat, az önkontroll és megfelelési vágy által bennmaradt feszültségeit. Jót tesz neki, ha szerelmes, mert fellazítja a személyiségét.

Céljáért tesz is; akarat és tudatosság egyaránt jellemzi. Erős a saját képességeibe vetett hite, de önértékelése mégis változó. Nem mindig elégedett önmagával, belül néha elbizonytalanodik és „lefékez”. Fontos számára a pozitív megerősítés, de nem hiú, így csak a jogos és kiérdemelt dicséretet díjazza.

Kötelességtudó, terhelhető. Belső hangulatváltozásait igyekszik tudatosan irányítani, de ha „elszakad a cérna”, akkor a maga óvatos módján tud lázadni is, viszont nem haragtartó. Párkapcsolati szinten kötődési igénye erős. Számára nemcsak érzelmileg és szexuálisan, hanem szellemileg is fontos a másik. Egyértelműen képes az elköteleződésre. Hűséges típus.

Kiss Zoltán, numerológus: Szüksége van a lelki támogatásra

Aki bármelyik hónapban 04-én születik, mindent megtesz azért, hogy vágyait, céljait elérje. Bence két Mesterszámmal is rendelkezik: A numerológiában a 29 = 11 Mesterszám, ami a dupla kreativitást, az egót, az akaraterőt is jelenti. A másik Mesterszám a Magánhangzók értéke, ami a legbelsőbb késztetéseit mutatja, szintén 11 = 2, tehát nagyon meg akarja mutatni magát.

Ugyanakkor a Sorsmisszió száma, feladata: 1991. 05. 04. = 29 = 11 = 2. A Kettes (Hold, érzelmek) – Segítőnek született, tehát csapatemberként lehet nagyon sikeres. Nagyon érzelmes, a sok érzelem viszont sok bizonytalanságot is jelent a személyiségében. Túlzott érzékenysége miatt a konfliktusokat is nehezen kezeli, elfojtások, dühkitörések.

A Mássalhangzók értéke szerint, talán túlzottan is meg akar felelni a külvilág elvárásainak. Bencének fontos a párkapcsolat, a család a harmonikus, nyugodt környezet. Annak a lánynak van esélye, hogy elvegye feleségül, és hűséges is legyen hozzá, aki a mindennapokban stabil érzelmi hátteret, támogatást biztosít neki, aki naponta erősíti az önbizalmát. Erre van a legnagyobb szüksége, ettől lehet még sikeresebb.

Demeter Mónika, okleveles asztrológus: Szeptemberben várja a szerelem

Jellemző rá, hogy villámcsapásként érik a forró szerelmek, viszont ugyanolyan hirtelenséggel véget is érhetnek. Előfordulhatnak az életében párhuzamos, illetve titkos kapcsolatok. Partnerként igazi hősszerelmes, gáláns és nagyvonalú a kedvesével. Viszont csak addig fontos Bence számára a partnere, amíg a nő folyamatosan fenn tudja tartani az érdeklődését.

Ezért jó, ha egy csipet titokzatossággal van fűszerezve. Fontos számára a nő személyisége, az esztétikumon, a szépségén túl az intellektusára is kiterjedően, mivel Bence mindenre meglehetősen igényes (ezt mutatja a Bak aszcendens). További fontos dolog számára a kapcsolatban, hogy megfelelő szabadsága maradjon. Ha azt érzi, hogy birtokolni akarják, az ellen fellázad.

Ami a közeli jövőt illeti: szeptember közepén új szerelemre számíthat, ami azonban megpróbáltatásokat is tartogathat. Ha a kapcsolat működik és a felek úgy gondolják, október vége, november eleje környékén jelentős fordulat várható, vélhetően összeköltöznek. 2014 júniusában is látok jelentős partnerkapcsolati fordulatot, ismét szorosabbá válhat a kötődés.

Lilla King, látnok, mestermágus: Hat év múlva gyereke is lesz

A Remete lap azt mutatja, hogy Bence valójában magányos, annak ellenére, hogy sok nő rajongja körül. Vannak gondjai érzelmi téren, éle­- tében jönnek-mennek a hölgyek, de egyik sem igazi szerelem. Azt javaslom azonban, ne hagyja ki a kisebb szerelmeket se, élje meg bátran az érzelmeit, mert ezzel gazdagodik. Hibát követ el, ha túlságosan fiatalon leköti magát.

Bencét egy veszély is fenyegeti a lapok szerint: vannak lányok, akik mágushoz mennek, hogy az csináljon vele kötést, mert jó partinak tartják. Ha ilyen kötést csinálnak, akkor vonzódni fog az illetőhöz. Figyeljen oda az érzelmeire, mert azt egy férfinak meg kell éreznie, hogy valódi-e a szerelem, őszinte érzelmek vagy pusztán megmagyarázhatatlan vonzás köti-e a nőhöz.

Az igazi az lesz, akiről érzi, hogy közös a sorsuk, egymásnak vannak rendelve. Egyelőre azonban erre várnia kell. Négy év múlva látok tartós, harmonikus kapcsolatot az életében, amiből körülbelül hat év múlva gyermek is születik.

Bár a karrierje nem volt kérdés, lehet, hogy ez a szerelem külföldön, Angliában vagy Amerikában talál majd rá, mert ott várják lehetőségek, onnan jöhet pénz. Ehhez azonban többet kell nyújtani. Az Ördög kártyát is kihúztam, ami azt mutatja, hogy vannak rosszakarói. Legyen óvatos!

Brasch Bence véleménye a válaszokról

Brasch Bence teljesen egyetértett a róla készült elemzésekkel. – Hiszek az ezoterikus dolgokban, az energiákban, s abban, hogy amit gondolunk, azt bevonzhatjuk magunknak. Egyszer voltam már jósnál is, ő is ugyanezeket mondta, vagyis, hogy külföldi karrier várhat rám – mesélte Bence, aki nemcsak a jövendölés hatására építi tudatosan a karrierjét, de dolgozik is a céljaiért.

Mint mondta, nagyon tudatos, nyugodt és tervező típus, amit a grafológiai elemzés is megerősített. Szerelmi életéről nem akart beszélni, azt azért elárulta, Lilla King elemzésével teljesen egybevágnak az ő elképzelései is egy párkapcsolatról. – Csak a fizikai vonzódás, a külső nekem nem elég. Fontos, hogy a kiszemelt lánnyal beszélgetni is tudjak, szeretem az intelligens nőket.
 

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

sport.mandiner.hu

A Győri Audi ETO erődemonstrációt tartott a Krim Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

origo.hu

Nő a magyarországi e-kereskedelem

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

life.hu

Megrázó látvány: Így néz ki Sas József sírja egy évvel a halála után