Celeb

Mégsem vándorol ki Gombos Edina

2013. június 29. szombat 08:45

Sokan hitték, hogy Gombos Edina Floridába költözik családjával, de maradnak Magyarországon. Ezúttal is csak látogatóba mennek Miamiba, miután Alberto elutasította a tengerentúli állásajánlatot.

Két hetet töltött Amerikában az év elején, és idén nyáron megismétli az utazást Gombos Edina családja. A TV2 műsorvezetője a Borsnak elárulta, hogy bár Alberto a legutóbbi útjukon állásajánlatot kapott az Újvilágban, nem kezdenek kinn új életet.

– Csak pihenni megyünk Amerikába, mert Alberto végül nem fogadta el a felkínált munkát. Tehát semmiféle költözésről nincs szó – szögezte le az Aktív háziasszonya. Ezúttal is két hetet töltenek kinn, mert szeretnék, ha mindenre jutna idejük.

– Amikor legutóbb voltunk, sok hely felfedezetlenül maradt. Most úgy alakult, hogy Alberto unokatestvére meghívott minket, így mindent pótolni tudunk, ami februárban kimaradt. Például az anyósom is ott lesz, így két év után végre találkozhatunk vele. Már nagyon hiányzik neki a fia, és még jobban az unokája, Miri – tette hozzá.

Edináék négyéves kislánya, Miranda is izgatottan várja az utazást, mivel első alkalommal teljesen lenyűgözte a tenger látványa és a rengeteg egzotikus állat. – Azért is szeretem azt a helyet, mert rendkívül családbarát. Sok a gyerekeknek való program, s a tengerpartnak az a szakasza, ahová utazunk, egyszerûen lélegzetelállító. Mirire rengeteg élmény vár, hiszen megint repülőre ülünk, fürödhet a nagy hullámokban, s a nagymamáját is látja majd. Egy-két nap biztos kell neki, hogy megszokja, mert ritkán találkoznak.  

További cikkek

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

origo.hu

Kezdődik a legújabb Windows 10 vésztelepítése

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Mi a montenegrói válogatott titka? A játékosok mentális ereje”

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: norvég győzelem a tartalékos németek felett

mandiner.hu

Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

origo.hu

Házkutatások sora a momentumos Cseh Katalin ügyében