Celeb

Kivételeztek Ákossal, megalázták Csepregit

Földvári Zsófi

2013. június 19. szerda 08:15

A Kossuth-díjas énekesnek külön sátorral és mobil vécével kedveskedtek a békéscsabai szervezők, míg az énekesnőnek a férfiakkal közös helyen, egy szemeteszsák mögé bújva kellett átöltöznie. A színpadot is Ákosnak rendezték be, amin felkapta a vizet a Neoton.

Közel négy évtizedes pályafutással a hátuk mögött megalázó körülmények között léptek fel a Neoton tagjai a Csabai Sörfesztiválon. Az öltözőjük egy tűző napon álló sátor volt, amelybe egyetlen ventilátort sem helyeztek el, de még ivóvizet sem kaptak a művészek.

Ennél is kényelmetlenebb volt, hogy nem volt lehetőségük a tisztálkodásra. A körülményeket csak irritálóbbá tette, hogy a Neoton után fellépô Ákossal másként bántak. – Az egyik legsikeresebb hazai zenekar vagyunk, ennek ellenére nincsenek különösebb igényeink, ha csak az nem számít teljesíthetetlen elvárásnak, hogy egy buli előtt, alatt és után szeretnénk megőrizni az emberi méltóságunkat. Döbbenetes volt ez a békéscsabai buli! – jött indulatba Baracs János, a Neoton basszusgitárosa.

– Egy nagyszabású rendezvényen léptünk fel, több zenekar és a Békécsabai Színház művészei mellett. Minket egy forró sátorba tereltek öltözni, a mellettünk álló katonai sátorban hat ventilátor nyomta a levegőt a bakákra. Egyetlen sátrat kaptunk, ami azt jelentette, hogy Évának is velünk kellett öltöznie. Egyik ismerőse segített, kinyitott egy szemeteszsákot, ezzel biztosítva azt, hogy ne álljon fehérneműben mindenki előtt.

Baracs azt is elmesélte, miért volt ennyire dühítő a helyzetük. – A sátrunk mellett ott díszelgett egy gyönyörű katonai sátor, teljesen üresen, mellette lelakatolt mobil vécé – fakadt ki a zenész. – Kiderült, ez Ákosnak volt fenntartva. Alig hittünk a fülünknek, amikor közölték, hogy több mint hetven fellépő kénytelen összesen két vécét használni, miközben Ákos egyedül trónolhat a privát mellékhelyiségében.

– Az már csak hab volt a tortán, hogy Ákos technikusai telepakolták a színpadot, ezért mi már nem tudtuk azt a színpadképet létrehozni, amire egyébként szerződtünk. Egyébként a fellépésünk alatt a fényeket sem kapcsolták fel egészen addig, amíg Ádám és Éva kilátásba nem helyezte, hogy elhagyjuk a színpadot.

Félreértés ne essék, nem Ákossal van bajunk, hanem a szervezőkkel. Fiák Krisztina, Ákos sajtóképviselője nem kívánt semmit hozzáfűzni a történtekhez. A szervezők pedig lapzártánkig nem válaszoltak kérdéseinkre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kós Hubert szenzációs úszással Európa-bajnok!

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

hirtv.hu

Öt éven keresztül mérgezte a 7 éves Oliviát az anyja, végül belehalt

ripost.hu

Már Azahriah klipjében is szerepel a megcsalt barátnője

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

travelo.hu

A Szigetköz legnagyobb halászlevével indít ez a hétvégi összművészeti fesztivál

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

borsonline.hu

Mindjárt lecsap a vihar, több megyére már riasztást adtak ki

borsonline.hu

Sokkoló részletek derültek ki a Kozma utcai börtönben történt tragédiáról

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki