Celeb

Hősként ünneplik a falujában Korinnát

B. M.

2013. június 27. csütörtök 08:35

Tisztességes, kedves lánynak ismerik a jákfaiak a koronát visszautasító Kocsis Korinnát. A botrányt okozó szépség fotóját a polgármesteri hivatalban, bekeretezve őrzik.

Kocsis Korinnát a döntése után sokan támadták, mondván, így akar ismert lenni, neki csak a hírnév számít és tönkretette A Szépségkirálynő című műsorban dolgozók munkáját. Ám az emberek között, ahol felnőtt, egy teljesen más Korinna képe bontakozik ki.

A Vas megyei községben, Jákfán, ahol a barna hajú szépség nevelkedett, az emberek jó szívvel és büszkén beszélnek róla. A közel ötszáz lakosú községben a maga nyugodt módján folyik az élet. Senki nem rohan sehova, az emberek nyitottak és barátságosak, bárkit megszólított a Bors munkatársa, mosolygott, amikor Kocsis Korinna neve került szóba.

Mindenki ismeri a barna hajú szépséget, s csak tisztelettel beszélnek róla. – Szerény, kedves lány. Sorra nyerte a szépségversenyeket, de sosem hordta fenn az orrát. Már nem lakik itt, de amikor hazajön, ugyanolyan kedves, mint volt – mondta egy idős asszony.

– Ő a község büszkesége – tette hozzá egy másik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a polgármesteri hivatalban külön albumot vezetnek róla. A tárgyalóban pedig a bekeretezett portréja árulkodik arról, hogy a fiatal lányt nagy becsben tartják a helyiek.

– Amikor az első címét elnyerte, készítettünk róla egy albumot, mert Korinna szép lány, sokra vitte – mondta a Borsnak a községháza jegyzője, dr. Holló András. – Korinnát és a szüleit is tisztességes embereknek ismertük meg.

Ő olyan lány, aki értékén tudja kezelni, hogy szépnek született és címeket nyert. Ha a horvát kézilabda-szövetség alelnöke bundát emleget, és mi elismerjük annak a lehetőségét, hogy egy nemzetközi szervezet vezetője ilyet kiáltson világgá, Kocsis Korinnát miért ne illetné meg ez a lehetőség? 

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy a véleményét kimondja. Amikor Korinna megnyerte az első szépségkirálynő címét, felkértük, hogy legyen a falunap háziasszonya, ő pedig vállalta. Mindig azt mondja, amit gondol, egyenes ember – vette védelmébe Korinnát a jegyző.

Hallgat, pedig már beszélhetne

Feloldotta a nyilatkozatstop alól Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója Kocsis Korinnát, A Szépségkirálynő című műsor harmadik helyezettje mégis hallgatásba burkolózik. Pedig a fél ország kíváncsi a bizonyítékaira. Végre elmondhatná, mi történt a verseny alatt, és miért készült fel előre arra, hogy kudarc éri.

Honnan tudta, hogy nem az övé lesz az ezüst- vagy az aranyérem, és miért gondolja azt, hogy Hajdúék előre leosztották a lapokat? A friss hírek szerint a produkció már beérné egy egyszerű bocsánatkéréssel is, cserébe elállna a pereskedéstől, de lapzártánkig Korinna nem kért elnézést. Most az a kérdés, mi állhat a hallgatása mögött: ennyire biztos a dolgában vagy egyszerűen nincs mit mondania? 

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

ripost.hu

„Én vagyok a dínó, ők meg a lovasok” – így pózol gyerekeivel Csuti

origo.hu

Halálra késeltek egy fiatal eladólányt egy luxusüzletben, a vásárlók találtak rá a holttestére

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

kisalfold.hu

Új tüdő segíthet majd Csollány Szilveszteren

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Steins Máthé Dominikot, a magyar szurkolók a hollandokat dicsérték

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza